Славена Вътова може да няма две мозъчни клетки в главата,

...
Славена Вътова може да няма две мозъчни клетки в главата,
Коментари Харесай

Истинска компаньонка! Докато мъжът й е разорен, а децата плачат за мама, Славена Вътова задоволява мутрата Иво Ториното насред „Драгалевци“

Славена Вътова може да няма две мозъчни кафези в главата, да няма грам гений за нищо и даже да не е толкоз красива, за колкото се смята, само че несъмнено е доста хитра, що се отнася до поддържането на висок стандарт на живот.

Разбира се, Мис България 2006 не го реализира с работа, тя не е работила през живота си. 35-годишната госпожа от Шумен просто си отваря краката, с цел да живее пищно. Навремето на такива като нея им споделяха „ жрици на любовта “, а в този момент се назовават „ компаньонки “. Има и друга дума, започваща с „ п “, която е известна на всички и която й пасва съвършено.

Както е добре известно, брачният партньор на Вътова Юлиан Цолов е опустошен и сега е обвиняем за измами, свързани с милиони левове. Това се одобри доста зле от жена му, която не знаеше, че е омъжена за подправен паралия, а на всичкото от горната страна му роди и две деца. Ако беше наясно, че Юли няма пари, нямаше даже да го огледа.

Щом разбрала жестоката истина, Славена първо му вдигнала заплашителен скандал, а след това почнала да мисли по какъв начин да се измъкне от неприятната обстановка. Мислела единствено за себе си и децата, мъжът й не я интересувал, даже и да влезе в пандиза, защото в никакъв случай не го е обичала, а е желала единствено парите му, които се оказа, че няма.

Вътова бързо е намерила нов спонсор. Настоящият й любим е същинска мутра, позната добре на полицията. Неговото име е Ивайло Борисов, по-известен като Иво Ториното.

Той наел къща в „ Драгалевци “, която била единствено за секс. Водел там Славена няколко пъти седмично и я „ оправял “ с часове. В подмяна тя си тръгвала с тлъста пачка с пари.

Вече е публично, Славена Вътова е измежду държанките на нарушителите от подземния свят. За да не работи, а да живее пищно, тя си дава тялото и поставя рога на брачна половинка си.

С това си държание миската наруши и обещанието, което даде на Юлиан на сватбата им – че ще го обича в положително и зло. Оказа се, че го е мислила за паралия и по тази причина е била с него.

Нека напомним, че Иво Ториното нашумя преди 7 години като непосредствен на Златко Баретата. През 2016 година негови доближени спукаха от пердах семейство спортисти на околовръстното в София, а видеото стана известно във Facebook. Министерство на вътрешните работи извика Иво на разпит и го пусна, откакто той подписа протокол, че няма да нарушава публичния ред.

Да си „ любовница “ на подобен мъж и да жертваш времето с децата си, с цел да си с него, значи, че нямаш капка достолепие и си подготвена на всевъзможни оскърбление за пари. Славена Вътова от дълго време е потвърдила, че е тъкмо такава.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Славена Вътова Иво Ториното
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР