Славена Вътова е на любимата си дестинация в Гърция, където

...
Славена Вътова е на любимата си дестинация в Гърция, където
Коментари Харесай

Спортна мацка: Славена Вътова впечатлява на Миконос с коремна преса и пищни форми

Славена Вътова е на обичаната си дестинация в Гърция, където почиват със фамилията ѝ всяка година. Миконос е определеното място за отмора, а Славена споделя свежи снимки в Instagram, където натрупат хиляди лайкове и мнения от почитателите.

Славена е отседнала със фамилията си в неповторим хотел, който е на брега на морето, а някои таблоиди пишат, че нощувката на това райско място излиза много солено. Мястото разполага с голям двор, басейн и луксозни стаи, има също и тенис корт, пишат от " България Днес ".

Виж още: След Бенифър: Още няколко холивудски двойки, които ни се желае да забележим още веднъж дружно

От фотосите, които споделя Славена се вижда, че е допълнително от добра форма, а коремната преса ѝ е за завиждане. " Мис България " 2006 година показва и много обилни форми, които привлякоха вниманието на мъжката половина. 

Чаровната миска обикаля плажовете и не се задържа единствено на едно място, а пътешествията по острова я срещат с много и разнообразни хора, измежду които и певицата Нина Николина, с която се щракнаха за story в Instagram. По-рано хубавицата бе и на родното Черноморие, където се наслаждения също на доста приятни и радостни моменти с околните си хора.

Виж още: Любовта им е все по този начин мощна и красива: Анси и Марти от " Един за различен " с сантиментално бягство 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР