Слънцезащитата е най-доброто, което можем да направим за кожата си,

...
Слънцезащитата е най-доброто, което можем да направим за кожата си,
Коментари Харесай

Не допускайте тези чести грешки в слънцезащитата!

Слънцезащитата е най-хубавото, което можем да създадем за кожата си, с цел да предотвратим преждевременното стареене вследствие на нездравословните UVA, UVB, инфрачервени и забележими лъчи. Въпреки това, какъв брой от нас знаят, че слънцезащитните артикули са наложителна част от ежедневния ни обред освен по време на ваканцията?

Да защитим кожата от изгаряне е приоритет освен когато сме непосредствено - нездравословните лъчи имат същото въздействие без значение дали се печем на плажа, или се разхождаме в града . Една от най-пагубните за еластичността на кожата неточности е, че доста дами не помнят да нанасят слънцезащитен артикул, в случай че не са на отмора, както и през студените месеци в града. Не разчитайте на SPF на фон-дьо-тена или BB крема си! Качествената отбрана от слънцето, съгласно кожни лекари, изисква най-малко фактор 50 за всички, които не могат да се похвалят с бронзов тен или тъмна кожа. Подновяването на защитния пласт е също значим миг от битката с фотостареенето, а великодушното количество артикул е целесъобразно.

Важно е да напомним, че нездравословните лъчи проникват и през стъкло… както и през облеклата ни. Не единствено изложената на директна слънчева светлина кожа може да бъде повредена, по тази причина се погрижете и за секторите, прикрити от облекла.

За да предотвратят фотостареенето, лаборатории Lierac сътвориха слънцезащитната серия, която е първата по рода си противостарееща слънцезащитна линия. Продуктите от серията са въодушевени от луминотерапията, която усъвършенства клетъчните механизми и пази и енергизира кожата.



Про Тауринът, залегнал в основата на слънцезащитните артикули Sunissime, се трансформира в Таурин под действието на UV лъчите и улавя свободните радикали преди да увредят кожата. Тауринът е аминокиселина, която пази клетъчната мембрана и осигурява постоянното възобновяване на клетките. В резултат бариерата на кожата е подсилена.

Действието на Про Таурина се добавя от хиалуроновата киселина, която предотвратява на кожата и я прави здрава и сияеща. Формулата приключва съставения от шест аминокиселини пептид, който усилва производството на меланин. Така кожата е продължително предпазена от слънцето.

Използвайте, с цел да подготвите кожата преди излагане на слънце и да придобиете мечтания загар по-бързо. е подобаващ за ежедневна приложимост върху зоната на лицето, шията и деколтето, а  осигурява леко покритие в колорит, подобаващ за всеки вид кожа. След излагане на слънце не забравяйте да нанесете което усъвършенства синтеза на меланин и ви приближава до бронзовия тен.

 

С поддръжката на Selecta International
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР