Слънцето неумолимо ни напича, всичко е толкова горещо, въздухът дори

...
Слънцето неумолимо ни напича, всичко е толкова горещо, въздухът дори
Коментари Харесай

Домашния сладолед, в който всички вкъщи ще се влюбят

Слънцето непреклонно ни напича, всичко е толкоз горещо, въздухът даже не помръдва. И непроменяемо ни се прищява нещо хем сладко, хем студено, късче наслада за душата. Всеки има своето прелъщение - за някой това е шоколад, за различен е торта, сладкиш или просто купичка сладолед.

Но по какъв начин да създадем, тъй че чувството ни от консумирането на това прелъщение да е постоянно удовлетворяващо, а точно - да се насладим на същинска вкусна наслада, а не на прелъщение, което не си е заслужавало.

Причина за това да си кажем: Не си заслужаваше да изям тази калориина бомба, е нискокачественият сладолед, който съдържа огромно количество вода или растителна основа вместо животинско мляко или същинска сметана.

За да избегнем разочарованието, ви предлагаме лесна, бърза и потребна рецепта за домакински сладолед с най-малък бюджет, като в случай че имате повече време, предпочитание и фикция, той може да бъде поднесен по друг, изкушаващ да го опитате метод.

Ето я рецептата за неповторим домакински сладолед, а по-долу и методите за поднасяне:

Необходими артикули:

3 бр. пресни яйца;

70 г пудра захар;

300 мл течна сладкарска сметана;

сезонни плодове

Начин на подготвяне: Отделете белтъците от жълтъците. В една купа разбийте с миксер белтъците на сняг с две лъжици пудра захар.

Отделно разбийте жълтъците, останалата захар и сметаната до приемане на гъста консистенция.

Пасирайте плодовете. Добавете плодовете към жълтъците и разбъркайте, като употребявате дървена лъжица/шпатула, по-късно деликатно прибавете и белтъците и разбърквайте. Сложете в ледник да стегне.

Вариантите за разнообразно поднасяне:

Използвайте новите играчки за пясък на детето и направете сладки морски животинки на съчка. Използвайте разнообразни плодове, с цел да придадете друг усет и цвят на сладоледите.

Използвайте транспарантна чаша и направете разнообразни пластове; използвайте боровинки, с цел да извършите сладоледа наследник и манго, с цел да стане ярко кафяв. Сложете шоколадови пурички и най-после чедърче. Ето ни сладоледено море в чаша.

Използвайте бисквити вид закуска и направете сладоледен сандвич, не е най-здравословната следобедна закуска, само че сигурно е най-вкусната и сигурно ще спечелите утвърждението на малчуганите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР