Слънце в съединение с Меркурий - Преговорите стават лесни. Интелектуалните

...
Слънце в съединение с Меркурий - Преговорите стават лесни. Интелектуалните
Коментари Харесай

Денят носи нови енергии

Слънце в съединяване с Меркурий - Преговорите стават лесни. Интелектуалните качества се покачват. Околните могат да оценят вашите хрумвания. Този аспект ще ви помогне да изгладите разликите, да демонстрирате качествата си.

Северен Лунен възел минава в символ Близнаци

Луната е в символ Везни до 10:06ч на 6 май.

Луната носи атмосфера на покой и естетика. Повишава се виталният капацитет. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги. Засилва се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония.

Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми.

Прави ви ни по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Продължава 13 лунен ден до 18:05ч на 5 май (от 16:47ч на 4 май)

Денят носи нови сили. Акаша предава информация на нови талази.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Добре е да се употребява необикновеният енергиен капацитет на този ден.

Ако вършиме всичко грамотно, можете да постигнете доста положителни резултати. Изостря се възприятието ни за правдивост и към всичко прелестно.

Може да изпаднете даже в прочувственост. Следвайте своите стремежи. Вашата вътрешен глас ще се оправи с ролята на прелестен консултант.

Всичко, което ви заобикаля ви дава значима информация, която би трябвало да запомните. Възможно е да се върнат още веднъж остарели проблеми. В този лунен ден би трябвало да се извлече изгода дори от неприятностите. Помнете, че дружно с проблемите ни се изпращат познания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на събитията. Вместо да се дразните на казуса, гледайте на него като добър късмет да оправите всичко по най-хубавият метод. Този ден се смята за неподходящ за реализация на нови планове, само че всички придобивки ще бъдат сполучливи и ще донесат изгода.

Ден на Бялата Луна, на Христос и християнската религия, на любовта, милостта и състраданието

На този ден е добре да получите нова информация – предлага се доста да четете книги, което ще ви разреши да разбирате по-добре себе си и света. Добре е да се сложи нов цикъл на образование. Денят е удобен за нормализиране на връзките с околните. Не жалете време за тях.

Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри.

Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Добър е денят за подкастряне, само че в случай че го вършиме вие (не във фризьорски салон). Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си. Не поверявайте косите си даже на непосредствен човек. Чуждите ръце попречват асимилиране на лунната сила и значимата информация, която ви носи. Подрязване на косите в този ден ще ви помогне да настроите интуицията си към решение на проблемите, ще ви подскаже какво да предприемете и какво да не вършиме.

Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят

Следва 14 лунен ден от 18:05ч на 5 май до 19:23ч на 6 май

16 безоблачен ден – Това е чист, непоколебим и непорочен ден, който въплъщава закона и справедливостта. Ден за смирение и отмъщение за греховете – всяка неправда е наказуема. Трябва да сте извънредно почтени, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Контролирайте държанието си, наблюдавайте страстите и думите си, не проявявайте завист нито в делата си, нито в мислите си.

Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР