Слънчево време и температури между 24° и 29° ни очакват

...
Слънчево време и температури между 24° и 29° ни очакват
Коментари Харесай

Слънчево време с температури между 24° и 29°

Слънчево време и температури сред 24° и 29° ни чакат през днешния ден, в София към 24°. Ще духа слаб, в източната половина от страната сдържан вятър от север-североизток.

През нощта вятърът краткотрайно ще се ориентира от северозапад и ще е слаб. Сутрешните температури ще бъдат сред 9 и 14 градуса, в София към 10°, а дневните сред 23 и 28 градуса, в София към 24°.

Утре ще доминира слънчево време, като в следобедните часове тук-там ще има нарастване на облачността. Ще духа до сдържан вятър от север.

По Черноморието също ще бъде слънчево. Вятърът там ще е от север-североизток и ще е сдържан, само че до вечерта ще отслабне. Температурата на морската вода е 22°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините денят ще стартира слънчево. След обяд облачността ще се усили, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Максималните температури в курортите ще бъдат сред 14 и 22 градуса. Ще духа до сдържан северен вятър.

Над Балканите също ще доминира слънчево време, след обяд над планинските региони с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че основни превалявания не се чакат. Температурите ще се задържат малко по-високи от нормалните за началото на октомври.

У нас слаби превалявания от дъжд се чакат в обособени региони през нощта против понеделник и в понеделник. През идващите два дни ще бъде слънчево, в доста региони и съвсем безшумно. Минималните температури ще са по-ниски, на множеството места сред 7 и 12 градуса, само че оптималните ще се покачат и в сряда ще бъдат сред 23° и 28°.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР