Атлантическият съвет на България публикува Призив към правителството на Димитър

...
Атлантическият съвет на България публикува Призив към правителството на Димитър
Коментари Харесай

Атлантици: Правителството да премахне дипломатическия статут на всички имоти на Русия у нас

Атлантическият съвет на България разгласява Призив към държавното управление на Димитър Главчев, с който упорства да се отнеме дипломатическия статут на парцелите на Руската федерация у нас. Аргументът им е, че те евентуално се употребяват за хибридни интервенции и подривна активност против Европейски Съюз и НАТО, а Кремъл е оповестил България за вражеска страна.

Ето и цялостния текст на апела:

ПРИЗИВ

В отговор на непрекъснатата съветска хибридна война срещу България и обстоятелството, че Москва ни разгласи за неприятелска страна, Атлантическият съвет на България приканва държавното управление да преразгледа и отстрани дипломатическия статут на всички парцели в страната, притежавани от Руската федерация, като се изключи комплекса на посолството на бул. „ Драган Цанков “ 28, София.
По този метод във въпросните парцели ще могат да влизат представители на службите за сигурност, с цел да бъде пресичана и обезвредена всякаква противозаконна и подривна активност.

Като се основаваме на изнесените данни в следствието на " Свободна Европа ", припомняме, че Русия през днешния ден е притежател на десетки декари земя и скъпи парцели у нас. Те се употребяват с дипломатически статут или претендират за подобен, което значи, че те към момента на процедура се смятат като неприкосновена територия на непозната страна. В случая това е страна, оповестила ни за противник. Освен това Москва има повече парцели в София спрямо това, с което разполага във Франция, Германия, Съединени американски щати и Китай взети дружно.


Като вземем поради досегашното девиантно държание на Русия, защо друго, с изключение на за разнообразни подривни действия срещу страната ни, могат да бъдат употребявани всички тези парцели?


Дори на пръв взор неизползвани сега и изглеждащи като изоставени, само че въпреки всичко усърдно оградени и охранявани, някои парцели могат да се употребяват най-малкото като хранилища или места за срещи на закрито с оперативно забавни лица.


Затова е към този момент извънредно време това състояние да бъде променено в полза на националната сигурност!


Освен това най-изгодните за Москва схеми за придобиване на парцели, по-точно присвояване, са осъществени по времето на незаконния комунистически режим. Ето за какво тази неправда би трябвало да бъде поправена.

Времето за деяние е през днешния ден, не на следващия ден.
Атлантически съвет на България

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР