Слънчево и топло време ни очаква днес в Пловдив. В

...
Слънчево и топло време ни очаква днес в Пловдив. В
Коментари Харесай

Слънце и температури над 20 градуса в Пловдив

Слънчево и топло време ни чака през днешния ден в Пловдив. В утринните часове температури ще бъдат към 5-6 градуса, само че след обяд ще доближат стойности от 21-22 градуса. Превалявания над града не се чакат.

Над страната ще бъде най-вече ясно и слънчево. В утринните часове тук-там в равнинната част от страната видимостта ще бъде понижена. След обяд в източните и южните региони ще духа слаб юг-югоизточен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, в обособени низини до минус 2°. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 18° и 23°. В София минимална към 3°, оптималната 19°. Атмосферното налягане денем едва ще се намали и ще бъде малко по-ниско от междинното за месеца.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с незначителна купеста облачност. Северозападният вятър ще се ориентира от югозапад и ще бъде слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 5°.

Предимно слънчево ще бъде и над Черноморието. След обяд ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максимални температури на въздуха ще бъда от 11° по носовете до 16°-18° в огромните градове. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР