Слънчевата активност днес е много ниска, но в същото време

...
Слънчевата активност днес е много ниска, но в същото време
Коментари Харесай

Слънчева радиация дебне в земната атмосфера

Слънчевата интензивност през днешния ден е доста ниска, само че в това време през последните пет години количеството радиация, проникваща в земната атмосфера, непрестанно се усилва.

Метеорологичните балони на Sapce Weather са събрали данни, които демонстрират, че се усилва освен атмосферната, само че и галактическата радиация. Нивото на радиация за цялото време, през което е извършено проучването, непрестанно се усилва.

Когато настъпи слънчевият най-малко, Слънцето отслабва и затова частици от дълбокото пространство могат елементарно да обхванат в Слънчевата система. Когато слънчевата интензивност понижава, броят на галактическите лъчи стартира бързо да се усилва.

Космическите лъчи могат да обхванат в самолета и да облъчват хора с радиация. Те са още по-опасни за астронавти, военни самолети, спътници и всичко останало, което е в атмосферата на нашата планета. Ако количеството радиация не стартира да понижава с времето, тогава планетата даже може да се трансформира в същинска пустиня. Човек може единствено да се надява на най-хубавото и че слънчевият най-малко няма да доближи рекордна точка. В противоположен случай аномалиите, които към този момент стартират да се демонстрират в атмосферата, не могат да бъдат избегнати.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР