Слънчев бряг АД отчита с над половин милион лева повече

...
Слънчев бряг АД отчита с над половин милион лева повече
Коментари Харесай

Добра година за Слънчев бряг - с над половин милион лева повече приходи в края на август

" Слънчев бряг " АД регистрира с над половин милион лв. повече доходи от началото на годината до края на август в съпоставяне със същия интервал на 2021-а. Това оповестиха от акционерното сдружение.
Още по темата
През първите осем месеца на годината са нараснали приходите от наеми и прилагане на транспортната инфраструктура с над 330 000 лева " Това се дължи основно на по-големия интерес от страна на бизнес оператори в комплекса към наем на площи и доходи от пропускателен режим, както и в по-малка степен на нарасналите цени в резултат на инфлацията ", счита изпълнителният шеф на " Слънчев бряг " АД Златко Димитров.

Приходите от тротоарно право са се повишили над два пъти, а от пропускателен режим с над 60 на 100.

През втората половина на септември комплексът регистрира нараснал брой туристи спрямо миналата година. Това са най-вече задгранични гости от Англия и Полша .

Реализираните вложения от страна на сдружението единствено в поддръжка на инфраструктурата са в размер на над милион лв. за този сезон. В тази сума влизат поддръжката и обновяването на улици, алеи, тротоари, поддръжка на алейно осветяване, озеленяване и паркоподдържане, санитарна дезинфекционна активност, както и разноски за видеонаблюдение, надзор на достъпа, ред и сигурност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР