Слагате ли яйцата си в хладилника? Според един експерт по

...
Слагате ли яйцата си в хладилника? Според един експерт по
Коментари Харесай

Експерт решава дебата дали трябва да съхранявате яйцата в хладилник или шкаф

Слагате ли яйцата си в хладилника? Според един „ специалист по яйцата “ няма един финален отговор, защото къде се намирате има директно отношение към това какво би трябвало да вършиме. Определено наподобява като кокошка и яйце обстановка, защото другите страни имат разнообразни правила, само че знаете ли за какво?

Според видео в TikTok от @alanstheory, в случай че живеете в Обединеното кралство, евентуално не го вършиме не ги съхранявайте в ледник, само че в случай че сте основани в Съединени американски щати, тогава би трябвало. Той сподели: „ Ако живеете в Съединени американски щати, Австралия, Корея, Япония или Швеция, тогава да, яйцата отиват в хладилника. Но в случай че живеете в Обединеното кралство, Италия, Франция или Русия, тогава не е належащо да ги съхранявате в ледник.

След това той изясни, че повода се свежда до една дума: салмонела, която той разказва като: „ бактерия, която може да ви разболее доста или даже да ви убие “. Имайки поради това, наподобява, че другите страни имат разнообразни способи, с цел да подсигуряват, че хората няма да заловен потенциалн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР