Слабото телосложение невинаги означава здрава и спортна фигура, съобщи Дейли

...
Слабото телосложение невинаги означава здрава и спортна фигура, съобщи Дейли
Коментари Харесай

Изследване : Слабата фигура не винаги означава здрава и спортна

Слабото телосложение не всеки път значи здрава и спортна фигура, заяви " Дейли мейл ", базирайки се на проучване, съгласно което една четвърт от дамите във Англия с висок показател на телесна лой в действителност са с тонизирани тела.

Освен тези 25 % от дамите 10 % от мъжете със затлъстяване в страната попадат в групата " стегнати и цялостни " и нямат никакви здравословни недоволства, свързани с тежестта.

Според някои специалисти тежестта не е най-важното нещо и има слаби, само че отпуснати хора. От друга страна, килограмите не би трябвало да бъдат възприемани като спънка от мъжете и дамите да бъдат физически дейни. 

Затлъстяването може да аргументи рискови болести като тези на сърцето, както и омазняване на черния дроб и проблеми с бъбреците. Индексът на телесна маса е най-често употребяваният знак дали даден човек попада в категорията " затлъстяване ". Той се пресмята посредством делене на тежестта в килограми на растежа. През последните години обаче лекарите от ден на ден обръщат внимание, че този показател не дава информация за това дали тежестта се дължи на мускули, или на мазнини. Състезател по ръгби и човек без физическа интензивност могат да имат еднакъв показател на телесна маса. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР