Слабо и красиво тяло всяка жена би желала да има,

...
Слабо и красиво тяло всяка жена би желала да има,
Коментари Харесай

Слабо и красиво тяло през лятото с помощта на семена от чиа

Слабо и красиво тяло всяка жена би желала да има, изключително през летния сезон. Затова в случай че желаете по натурален път да свалите килограми, без да харчите доста пари, семената от чиа са идеални за тази цел. Прочете публикацията – тя ще ви бъде от огромна помощ.

Ето по какъв начин би трябвало да приемате вода с чиа, тъй като в случай че не знаете по какъв начин тъкмо да я приготвите, може да срещнете малко усложнения.

Чиа за събаряне на тегло

Когато семената на чиа са одобряват на гладно, те се разпределят поравно и по този метод оферират повече изгоди.

За да свалите килограми и  да имате още веднъж едва и красиво тяло, би трябвало да намалите холестерола и триглицеридите, да контролите кръвното налягане и да намалите глюкозата. Трябва да приемате сред 2 и 4 супени лъжици чиа дневно в продължение на няколко седмици, след което да продължите постоянен банкет с по една лъжица дневно.

4 супени лъжици чиа се одобряват както следва – една преди закуска, една пред обяд, третата преди следобедната закуска и последната преди вечеря. Всяка лъжица се взима нагладно, половин час преди яденето.

Когато семената от чиа се одобряват за пръв е добре да стартира с чаена лъжица, втория или третия ден да удвоите количеството и по този начин до момента в който достигнете до нужното количество.

Приготвяне

Слагате семената от чиа в пречистена вода за 15 минути, като тя би трябвало да ги покрива изцяло. Готови са за консумация, когато се образува пихтиеста субстанция. Консумирайте всичко дружно със семената.

Някои хора избират да смелят семената от чиа в блендер преди да ги ядат. В този случай те са сухи (не потопени).

Чиа и лемон, за изгаряне на насъбраните мазнини

Комбинацията от тези две съставки е в действителност мощна, защото всяка една поотделно е ужасно потребна за тялото. Най-хубавото е, че с тази рецепта може да спестите много пари, а самите артикули се намират елементарно.

Съставки

– 1 супена лъжица семена от чиа

– сок от лимон

– чаша и половина вода

– супена лъжица мед

Приготвяне

Сложете чиа семената да се наквасен във вода най-малко за 1 час. Те ще се хидратират и ще станат леко лигави, заради фибрите, които съдържат. След като сте ги накиснали, смесете ги с изстискания сок от лимона. Може да използваме и блендер, в случай че желаете по-течна консистенция.

Употреба

Пийте тази напитка всяка заран на гладно. Това ще усъвършенства метаболизма ви, ще започнете сполучливо да сваляте килограми и скоро ще имате едва тяло.

Ползи от семена от чиа:

Отличен източник на фибри, които оказват помощ за намаляването на токсините по естетсвен път Естествени антиоксиданти Високо равнище на калций, протеини и омега 3 мастни киселини Дават ни чувство за задоволеност, което ни защищава от неизпълним вкус и тъпчене Регулират кръвната захар Лесни за приложимост за всевъзможни предписания

Ползи от лимона:

Действа бактерицидно Убива токсините Съдържа огромни количества витамини (B,C и P) и минерали (магнезий, калций, фосфор, сода, флуор, желязо и калий) Съдържа малко калории (29 на 100 грама) Съдържа огромно количество вода, което защищава от дехидратация Помага при простуда и грип Неговия алкално деяние балансира pH-то Съдържа противоракови компоненти Намаля равнищата на кръвна захар

Имайте поради, че даже и това средство доста да оказва помощ в свалянето на килограми, е най-добре да спортувате постоянно и да се храните здравословно, с цел да подпомогнете действието му.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР