“Скромността е за загубеняците” и “Дължиш успеха си на мен”

...
“Скромността е за загубеняците” и “Дължиш успеха си на мен”
Коментари Харесай

Загубеняци, его и един платен бизнес конкурс

“Скромността е за загубеняците” и “Дължиш триумфа си на мен” – твоето Его”.- това са рекламните послания, с които се набират претенденти за бизнес премиите EGO Awards. Именно те разбуниха бизнеса и се стигна до казус – за първи път в своята 42-годишната история БСК отдръпва партньорството си от самодейност, а ръководителят на организацията Добри Митрев отхвърля да бъде жури в състезанието.

„ Слоганът, с който премиите бяха показани пред екипа на БСК, беше “Бизнес премиите на България”, само че рекламната акция протича с посланията “Скромността е за загубеняците” и “Дължиш триумфа си на мен” – твоето Его”.

За нас апелите са в прорез с полезностите на организацията и обидни за нашите членове, които дължат триумфа си на първо място на личните си познания и труд. Вярваме, че скромността е по-красива от неоправданото самочувствие и не одобряваме, че хората, които не се появяват в платени състезания, са “загубеняци”, обосновават се от БСК.

Наградите EGO Awards в действителност са платени. В момента текат „ ранните записвания” на промоционални цени. Регистрацията до 25 февруари коства 360 лв. вместо 480 лв.. Могат да се вършат поръчки и ън-блок, като за пет кандидатури се заплаща пакетна цена 990 лв.. Организатор е „ Уиймсс”ООД, като в общите условия е записано: " Веднъж, откакто регистрацията е приключена, не са вероятни никакви възобновявания на средства ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР