Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Клишетата, с които врачки и ясновидци подмамват клиентите си

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение - Его масажът на квази ясновидците .

Его масаж и неговите девет кръга на илюзията.

Уважаеми читателю, моята умелост в проучването на езотериката и наблюденията ми по отношение на окултното ми дават преимуществото да ти дава положителните и неприятните страни на по този начин нареченото ясновидство или гадаене.

Преди да прочетеш споделената от неизвестен списвач обява, бих желал да те уведомя, че не всички са шарлатани-псевдофеномени. Тази обява няма за цел да те трансформира в жертва, а владеещите народопсихологията - в тирани. Ала не забравяй, че когато питаш ще ти се каже това, което ти самият желаеш да чуеш. И въпреки всичко както споделя Дениз Лин: „ Няма жертви, има единствено доброволци “.

„ Его масажът” се използва от множеството ясновидци постоянно, когато виждат, че клиентът демонстрира мнителност, клиентът е скептично надъхан или просто желаят, както се споделя да разчупят леда. Техника, изразяваща се в ориентирани към клиента позитивни изказвания по отношение на характера и персоналните му качества. Идеята е, че множеството хора се усещат удовлетворени, когато получават позитивни оценки за себе си, изключително от някого, който възприемат като престиж. Освен това оценките са задоволително генерални по този начин, че да са годни за огромен кръг от хора.

Примери за Его масаж

1 - За клиент, който има изявени слаби страни;

”Имаш някои слаби страни, само че мощните ти качества са по този начин развити, че компенсират изцяло слабостите ти.”

2 - За непретенциозен и доброжелателен клиент;

”Ти си доста добър и оправдателен човек, който желае да бъде постоянно правилен по отношение на другите, само че има моменти в които хората се пробват да се възползват от добротата и честността ти и точно тогава душата ти се изпълва с яд. В тези моменти изпитваш подозрения коства ли си идеята да бъдеш добър човек.”

3 - За мнителен и песимистичен клиент

”Ти си бунтовник, мощна персона, която не се интересува от непознатото мнение. Ненавиждаш хората, които пробват да постановат публични критерии, ненавиждаш и хората, които ги съблюдават и елементарно биват манипулирани от по-силните.”

4 - За клиент, който се занимава с тежък труд

”Усърден и трудолюбив човек си, който добре знае цената на своя труд. За теб добре свършената работа е въпрос на чест. Добре свършената работа е твоята визитка.”

5 - За Клиент с приятна осанка или с неприятна такава

”Ти си човек, който знае, че хубостта осанка е по скоро въпрос на добре развита вътрешна естетика и качества. Истински хубав може да бъде единствено този, които има разсъдък, добрина и здраве.”

6 - За клиент - грижовна изстрадала жена

”Приличаш ми на майка Тереза - подготвена си на всевъзможни ограничения и жертви в името на хората, които обичаш. Това е качество което е особено единствено за мощните персони.”

7 - Клиент в сложен интервал

”Имаш прекомерно огромен капацитет, който може да те води, където пожелаеш. Съмнения по отношение на себе си и самокритиките са вследствие само заради обстоятелството, че не употребяваш този ресурс от сила и качества.”

8 - За клиент - жена, мощно вярваща в материята

”Имаш необикновено сетивност. Духовно развита персона си и в теб има заложена заложба, посредством която можеш да се развиеш, като медиум и да окажеш помощ на мнозина.”

9 - За образован клиент

”За теб е значимо усъвършенстването и саморазвитието. Обичаш да отделяш време за интелектуален труд, четене на книги и действия, които биха развили в допълнение интелектуалните ти качества, които и без друго са на прекомерно високо равнище.”

Може би забелязвате, че по-голямата част от характерностите разказани нагоре бихте определили, като годни и за вас самите. На процедура към 80%-90% от хората биха приели описаните изказвания, като точни за тяхната персона. Това се дължи на добре известния психически феномен прочут още, като резултата на Форер …

Кажи на клиента това, което желае да чуе. Най-ефективните и най-често срещаните предсказания. Моя позната, която в един интервал от живота си припечелваше от ясновидство ми беше споделила, че най-успешният способ, който е познавала се състои точно в концепцията да кажеш на клиента това, което желае да чуе.

Златното предписание на ясновидството съгласно мнозина създатели е - Кажи на клиента това, което желае да чуе. Ако по една или друга причина казаното се сбъдне, клиентът ще е благополучен, удовлетворен и постоянно благодарен на ясновидеца. При това състояние, клиентът ще предлага и предлага услугите на ясновидеца измежду близки и познати.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР