Скрих телефона в подплатата на сака ми, която е с

...
Скрих телефона в подплатата на сака ми, която е с
Коментари Харесай

След като изхвърча от Игри на волята, Ситнилска призна: Говорих тайно вечер! Имах проблеми с…

„ Скрих телефона в подплатата на сака ми, която е с цип. И не са го намерили. Провела съм няколко диалога през нощта “.
Това разкри извънредно Албена Ситнилска от „ Игри на волята “. Русокосата машина в бойните спортове се оказа първият служебно дисквалифициран участник от риалити формата, откакто от продукцията разкриха за незаконното вкарване на мобилното устройство още през цялото време на фотосите на шоуто край Царево.
„ Не ми е прелестно да съм първата дисквалифицирана жена в шоуто. Имах съмнения дали да влизам, тъй като имах проблеми с персоналния живот и трябваше да знам какво се случва на открито. Реших, че това ще е избавление за мен. Информацията на открито е доста по-важна за мен от „ Игрите “, изповяда Ситнилска от племето на „ Амазонки “ пред Ива Иванова.
„ Причината да си взема телефона беше персонална, нямам доверие някой да си е помислил друго. Имах доста проблеми с персонални неща, сестра ми имаше тежки моменти, в които я изоставих. Много неща се бяха натрупали, аз трябваше да вляза и да ги оставя и по тази причина взех решение, че нуждая се от телефон, защото знаех, че там нямам контакт с външния свят и нямаше по какъв начин да не знам какво се случва с тях.
Знаех, че ще взема телефона, не знаех обаче дали ще го употребявам, то по този начин или другояче не ми се удаде един месец да го употребявам, тъй като бяхме на реката, там нямаме багаж и ми беше обезпокоеното, тъй като мисля за това какво се случва на открито и за мен беше призрачен сън. Не скърбя, че взех решение да го взема. Съжалявам за тези, които ми стискаха палци. Избрах действителния живот пред играта, игрите са развлечение. Най-ценният урок беше прекарването ми на реката, там се научих на мира макар цялата гнусота и неудобствата там.
Казвах си, че няма защо да се тормозя. Мисля, че имах сили за финала, тъй като се бях подготвила. Получих и травма, тя таман отминаваше и тогава се случи това с телефона. Дадох всичко от себе си и не влизах в интриги. Раздавах се доста за племето и в борбите. Не съм се крила. Оряшкова и Момчи са ми любимците да завоюват конкуренцията “, сподели Ситнилска в предаването „ На кафе “, написа България през днешния ден.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР