Скорпионите са родени между (23 октомври - 21 ноември) и

...
Скорпионите са родени между (23 октомври - 21 ноември) и
Коментари Харесай

7 факта за Скорпиона

Скорпионите са родени сред (23 октомври - 21 ноември) и са известни като най-мощният измежду всички знаци на зодиака. Те са под контрола на Плутон, планетата на властта. Хората под този знак са мистериозни, решителни и лоялни.

1. Числа и планети
Планетите, които управляват Скорпионите, са Плутон и Марс. Щастливият цвят за тях е червен и всеки от нюансите му. Най удачните цифри на Скорпиона са - 9, 18, 63, 72, 81, 27, 36, 45, 54, 90.А идеалният ден от седмицата им е вторник.
Ако предпочитате други дни - неотложно променете желанията си! Тогава можете да усетите същинската мощ на шанса на Скорпион!

2. Характер.
Скорпионите правят оценка истината и не се опасяват да я приказват във всяка обстановка. Те са лоялни и правилни другари.Но в случай че не оправдаете доверието им или някак ги нараните, очаквайте възмездие. Хора на крайностите.Или ще ви обичат надълбоко, или ще ви ненавиждат. Всичко зависи напълно от вашето държание.
Те имат огромна воля и загадъчност. Никога не разкриват картите си, в случай че не са сигурни, че в действителност би трябвало да се направи.Освен това те са доста наблюдателни и могат да заобиколят всяка неприятна обстановка. Внимавайте! Скорпионите постоянно събират дребни, само че значими детайлности, с цел да схванат заобикалящата ги среда колкото е допустимо по-дълбоко.

3. Пари и бизнес.
Скорпионите са доста решителни и не се стопират, до момента в който не реализиран задачите си. Те знаят какво целят, прецизни са и поставят всички старания, нужни за гарантиране на триумфа им.Те знаят, че дисциплината и усилието основават положителните резултати,а това им дава персонално задоволство.Това им качество им разрешава постоянно да получават това, което желаят.
Не одобряват опцията за проваляне.Те имат упоритости и мощно възприятие за съревнование.Не одобряват престижа на шефа. Те вземат решение, те ръководят и основават. Никой различен.

4. Приятели.
Скорпионите са надеждни другари и чакат същото и от другите. Изключително лоялни,но единствено в случай че са сигурни във вас.Никога няма да ви оставят в неволя. Те постоянно ще бъдат там, където техните близки се нуждаят от помощ. Прекрасни в компания,те постоянно са заобиколени от хора,но Скорпионите не са отворени към всички,а избират да имат малко другари.

5. Любов, брак.
Скорпионът е най буйният знак на зодиака, изключително когато става дума за усеща. Те търсят почтени и умни сътрудници, с които може да изживее нови прекарвания. Когато се влюбят, може да им би трябвало малко време,да се разкрият и да одобряват обстоятелството, че някой навлиза в персоналното им пространство. Скорпионите са доста чувствителни към раздялата, одобряват я мъчително,но те имат впечатляваща устойчивост и в последна сметка преодоляват всичко.

6. Вътрешният свят.
Това са непредсказуеми хора. И са цялостни с секрети и загадки. Никога няма да разберете изцяло какво усещат. Скорпионите са доста сложни за четене, тъй като са доста загадъчни и сдържани. Те са доста деликатни и ще се опитат да не повтарят едни и същи неточности два пъти. Така те стават по-мъдри.

7.Силни и слаби страни.
За мощни страни се смятат концентрацията им, самочувствието им, честността и решителността им.А за слаби нетърпението,критичността,стремежа им към доминиране и отмъстителност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР