Скорпионите имат умението да разбиват сърца и затова много от

...
Скорпионите имат умението да разбиват сърца и затова много от
Коментари Харесай

Четири начина да накарате Скорпион да му липсвате след раздялата

Скорпионите имат умеенето да разрушават сърца и по тази причина доста от вас евентуално желаят да накарат подобен човек да му липсвате. Възможно е вие ​​и сътрудник от тази зодия да не сте задоволително съвместими, с цел да създадете трайна връзка. Всъщност обаче е мъчно и да го пуснете. Скорпионите са известни със своята отдаденост и порив, което ги прави отлични сътрудници в живота. Това е и повода да не е изненада, че бихте желали да сте в мислите им, както и да се съберете още веднъж. Всеки, който има някогашен от тази зодия, се е опитвал да измисли по какъв начин да накара колегата си Скорпион да мисли за него и да му е мъчително.

И по този начин, с цел да привлечете някогашния си Скорпион назад в живота си и да го накарате да му липсвате, ние сме събрали четири най-прости, само че най-ефективни съвета.

Никога не бъдете прекомерно налични

Най-важното нещо за влюбения Скорпион е, че той в никакъв случай не ви обича с половин сърце. Така че той може да продължи да се пробва да се свърже с вас след раздялата. Но тук е уловката. В рамките на първите няколко седмици, откакто сте поставили завършек на връзките си, не би трябвало да отговаряте на позвъняванията му незабавно. Дори в случай че той успее да се свърже първи с вас, знайте, че единственото, което прави, е да ви приема за даденост в този миг. Така че, помислете два пъти, преди да се забавлявате с неговите дейности. Дръжте се на отдалеченост, въпреки да не прекъсвайте напълно връзката. По този метод ще му липсвате още повече и той ще направи всичко допустимо да се събере с вас.

Опитайте се да бъдете интимни, само че не прекомерно

Когато към този момент решите, че сте били задоволително дистанцирани, преминете към идната фаза. Ако планирате да се срещнете след раздялата и към момента желаете да сте дружно, помислете дали да не нарушите физическата граница и да бъдете малко интимни с тях. Това не значи да легнете с него, в противен случай. Просто Скорпионът жадува за непосредственост и може да му е мъчно да устои на някоя прегръдка или нещо сходно. Вашето допиране най-вероятно ще остане върху кожата му и той ще мислят единствено за вас през останалата част от деня си. Не му давайте опция да ви не помни. Точно тези дейности са дребен трик, с който несъмнено ще имате триумф.

Говорете с него за възприятията му

Скорпионите са известни с това, че влагат сърцата и душите си във връзките си, само че и единствено, в случай че намерят верния човек за тях. По природа те са буйни и мощно прочувствени. Вероятно отхвърлянето също им е навредило, само че защото сте създали неточност, те желаят да избегнат борбата с същинските си усеща. Ако желаете да се сближите с вашия човек Скорпион, питайте го постоянно по какъв начин се усеща. Така той ще знаят, че може да разчита на вас и че се интересувате от него. По този метод ще му липсвате, тъй като може би сте единствения човек, който се интересува от това какво се случва в главата му.

Останете лоялни към него

Скорпионите, като имобилен воден знак, са известни със своята отдаденост и преданост. Те може да ви накарат да изпитате силата на любовта ви, като ви подбуден да продължите напред. Но тук те подлагат на тестване вашите усеща и отдаденост. Да накараш един Скорпион да ревнува, в действителност може да го отблъсне, вместо да го приближи към вас. Така че бъдете деликатни и избягвайте да го разстройвате. Ще му липсвате, в случай че продължите да живеете, както преди и към момента нямате половинка. Ако ви види с различен, той може да се помири и постепенно да стартира да ви не помни. Не оставяйте това да се случи, в случай че желаете да си го върнете след раздялата и да му липсвате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР