Скоростомерът на спортен автомобил по германския аутобан А2 край Витенберг

...
Скоростомерът на спортен автомобил по германския аутобан А2 край Витенберг
Коментари Харесай

Милионер закова 417 км/ч и се похвали онлайн, полицията вече го разследва (ВИДЕО)

Скоростомерът на състезателен автомобил по немския аутобан А2 край Витенберг сподели 417 километра в час. Чешки мултимилионер разгласява видеото от бързото си каране онлайн, в този момент полицията го проверява, заяви уеб сайтът Защото, цитирайки dpa. Клипът демонстрира по какъв начин Bugatti Chiron реве по автобана с 417 километра в час. На кормилото седеше чешкият мултимилионер Радим Пасер. Според изявления в медиите този модел има 1500 к.с., спортната кола коства над 3,3 милиона $.

Сега водачът е разследван за нелегално улично съревнование, сподели представител на полицията. Разследването ще бъде предадено на прокуратурата за правна оценка. Говорителката на полицията сподели, че държанието е безконтролно.

Според информацията в сектора сред Берлин и Хановер, показан във видеото, няма ограничавания в скоростта.

Федералното министерство на превоза също беше сериозно. Всяко държание на пътя, което води или може да докара до заплаха за участниците в придвижването, ще бъде отхвърлено, сподели говорителка.

Видеоматериалът е оповестен в YouTube канала на Радим Пасер и към този момент има над 6,6 милиона гледания (към 24 януари). Според него се твърди, че записите са от предишния юли.

Под видеото милионерът написа, че е споделил фрагментите, с цел да разреши на всички да споделят вълнението от пътуването. Той също по този начин прибавя, че желае да покаже връзката с Исус, който носи обич, вяра и развлечение в живота.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР