Скорошното проучване на CGTN, част от Китайската медийна група, в

...
Скорошното проучване на CGTN, част от Китайската медийна група, в
Коментари Харесай

Анкета на CGTN: Над 90% считат, че китайско-американските отношения трябва да се развиват на базата на взаимно зачитане и равенство

Скорошното изследване на CGTN, част от Китайската медийна група, в границите на целия свят демонстрира, че 83,5% от интервюираните правят оценка самостоятелната външна политика на Китай и смятат, че тя ще спомогне за образуване на по-справедлив и рационален интернационален ред.

Относно китайско-американските връзки, 86% от запитаните считат, че устойчивото развиване на двустранните връзки не може да бъде единствено на думи, а би трябвало да се подхващат разнообразни настоятелен дейности за използване на консенсусите. Освен това 91,2% от интервюираните са на мнение, че връзките сред Пекин и Вашингтон би трябвало да се построяват на основата на взаимното почитание и равнопоставеност и да зачитат главните ползи и проблеми на другата страна. 83,2% от далите отговор приканват американската страна да разбере обективно стратегическите планове на Китай и да огледа рационално на китайското развиване.  

В анкетата взеха присъединяване 31 980 интернет консуматори по целия свят, включително и от развити страни като Съединените щати, Германия, Франция, Япония, както и от разрастващи се страни като Мексико, Тайланд и Нигерия. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1801Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед5188Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед35140Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед46619Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед17911Георги Първанов: Благодарение на саможертвата на съветските войни, България се появява още веднъж на европейската картаАлтернативен Поглед378260Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161301Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125104Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117880Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102694Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР