Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков Станислава

...
Скоропостижно свърши тв кариерата на жената на Краси Радков Станислава
Коментари Харесай

Изритаха от БНТ жената на Краси Радков, не се справяла

Скоропостижно свърши тв кариерата на дамата на Краси Радков Станислава Ганчева, писа Галерия.

Дипломираната актриса и журналистка, която дълго време бе в отпуск по майчинство, изненадващо се вмъкна в екипа на Мира Добрева, само че след първия репортаж за „ Отблизо “ по Българска национална телевизия се разбра, че няма да остане в предаването. На 26 декември м.г. Мира Добрева я показа като ново лице и разгласи, че отсега нататък феновете че ще виждат Станислава онлайн от домовете на известни персони.

Първото подписване на дамата на Краси Радков обаче с нищо не впечатли и даже се наложи от студиото Мира Добрева да задава спомагателни въпроси на инфлуенсърка Теа Минкова -жената на артиста Наум Шопов. Затова и втори репортаж от вкъщи на звездна двойка по този начин и не бе излъчен.

Още до момента в който следва публицистика Станислава има опит в кабеларка, по-късно минава през разнообразни медии до момента в който стигна и до Българска национална телевизия. Преди години тя е лице на нощния блок на „ Полет над нощта “, където я взима починалият Хачо Бояджиев. Кариерата й на Сан Стефано обаче завършва откакто влиза в пререкания с някогашната шефка на Българска национална телевизия Уляна Пръмова, която й отхвърля да взе участие в танцувалното риалити  шоу Dancing Stars по bTV.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР