Скоро в профил й в Инстаграм се появи снимка на

...
Скоро в профил й в Инстаграм се появи снимка на
Коментари Харесай

Камелия се похвали с порасналия си син Баян

Скоро отстрани й в Инстаграм се появи фотография на щастливата мама със сина й Баян. Момчето очевидно е отхвръкнало откогато певицата показа с почитателите си, че е майка на момченце. Под сладурския кадър с най-милото си на света създание тя не може да скри щастието си, че към този момент е майка на малко дребосъче и е написала: ”Кой е по по-най? Печели Баян!, на който можем да забележим по какъв начин мама и дете си играят в унес.

Явно зад обектива се намира не по-малко щастливия  горд баща, който на драго сърце снима сина си и неговата обичана.

Миналата година Камелия изненада многочислените си почитатели доста прелестно като разгласи, че е станала майка. Признанието, че има наследник Баян провокира същински възторг във фолк средите  защото никой не бе очаквал двойката най- най-после да се снабди с дете.

Вече съвсем цяла година мина откогато щастливата вест раздруса лекия род. Започнаха да се задават въпроси от рода на сурогатна майка ли е родила бебето или е осиновено. Камелия до в този момент не е отговаряла на толкоз персонален въпрос, а си гледа детето, за което се приказва, че скоро ще проходи и прави първите си неуверени стъпки благодарение на мама. А почитателите пишат: „ Вече прохождате отлично да ви е здрав малкия

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР