Скоро в интернет пространството отново се завъртяха слухове за това,

...
Скоро в интернет пространството отново се завъртяха слухове за това,
Коментари Харесай

BMW М7 няма да има, но ще видим друга версия с над 700 конски сили

Скоро в интернет пространството още веднъж се завъртяха клюки за това, че BMW най-сетне може да показа пълноценно M Performance осъществяване на своята лимузина 7 Series. Моделът, който по проект би трябвало да се бори с коли като Audi S8 и Mercedes S63, най-вероятно няма да се появи или най-малко по този начин настояват от немското издание Auto Motor und Sport. Според информацията, М7 не влиза в проектите на немската марка, макар, че през тази година М дивизията чества 50-годишнината си.
`BMW

Все отново друга забавна версия, още веднъж с грижи от M Performance поделението на марката може и да се появи на бял свят, настояват осведомени с проектите на компанията. Става въпрос за най-мощната версия на електрическото i7, която ще носи означението М70. Тя ще разчита на същия задвижващ тракт като при новия електрически модел на Rolls-Royce – Specтre.
`BMW

Очакванията са тази трансформация на лимузината да генерира над 700 конски сили, давайки на почитателите на марката М7-цата, която най-вероятно в никакъв случай няма да се появи на бял свят. От BMW към момента не са удостоверили информацията, само че чакаме да разберем повече на 20 април, когато е планувано представянето на електрическотоi7.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР