Скоро смятам, че ще издам своята първа стихосбирка, която няма

...
Скоро смятам, че ще издам своята първа стихосбирка, която няма
Коментари Харесай

Кръвта вода не става: Наследник на Ботев издава стихосбирка

Скоро считам, че ще издам своята първа стихосбирка , която няма да бъде по никакъв начин къса и по никакъв начин дребна като размер, а уповавам се и като наличие доста стойностна. Това сподели Александър Ботйов, наследник на Ботев пред Радио " Фокус “. Пиша стихотворения и в действителност се занимавам с лирика от няколко години, изясни Александър.

По думите му кръвта на Ботев тече в неговите вени.

Кръвта вода не става , както се споделя. Смятам, че когато имаш за образец собствен родственик – доста хора споделят " Искам да наподобявам на татко ми, желая да наподобявам на дядо ми, желая да наподобявам на някой родственик “, това съм забелязал, че дава голяма мотивация на младежите да взимат образец. Може да не е родственик, може да е другар. ", изясни младият правоприемник.



“В моя случай за мен Христо Ботев е една безусловно вяра, той е едно величие за мен и аз постоянно съм взимал образец за него, тъй като толкоз млад, едвам на 28 години, да оставиш това творчество след себе си, което е ненадминато, някак си ми дава мотивация, че хората могат доста повече от това, което вършат. ", показа Александър.

В умозаключение той загатна за тематиката на неговото творчество.



“Ако мога да се изразя по-поетично, стихосбирката е един огромен облак, това, което ще излезе. Той от време на време е буреносен , от време на време вали от него черен дъжд, от време на време – не толкоз. Лъчите на слънцето се проправят през него , вътре има светлина, има обич, има такава завъртяна лирика към социума, към обществото като цяло. За хората, за дребния човек, за огромния, за любовта, за другарството, за измяната и всевъзможни разнообразни тематики. Един огромен облак с най-обширна вътре, забавна тема.  “, обясни младият стихотворец.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР