Скоро ще сключвате ? Смятате, че партньорът ви е идеален

...
Скоро ще сключвате ? Смятате, че партньорът ви е идеален
Коментари Харесай

Тези 4 зодиакални знака не са създадени за брак!

 27537599_2284039415156124_149574954_o

Скоро ще сключвате? Смятате, че сътрудникът ви е съвършен човек и ще бъдете щастливи? Помислете си още веднъж. Намерихме 4 зодиакални знака, които не са  основани за брак. Те могат да бъдат прелестни любовници. Те могат да обичат и да бъдат обичани. Но концепцията на  брака  е дълготрайна връзка сред двама.  И не сме сигурни дали тази ярка четворка е в положение да живее щастливо в брак.

Овен (21 март – 19 април)

Тези хора основават правила и стандарти за живота. Те са доста взискателни и в никакъв случай не вършат взаимни отстъпки, тъй че вашите отзиви ще стигат до тях по  комплициран метод. Те елементарно се отхвърлят от всичко, което не дава отговор на техните стандарти. Сигурни ли сте, че ще можете да живеете съгласно стандартите на други хора през целия си живот?

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са доста отзивчиви и общителни. Винаги ще ви бъде забавно да прекарвате времето си с тях. Тяхната ярка персона ще ви изненадва и притегля, само че когато диалогът се насочи към по-сериозни тематики (например към съществени взаимоотношения), няма да ги познаете. Те са толкоз привързани към своята самостоятелност и независимост, че не могат елементарно да ги изоставят. Бракът не е за тях.

Стрелец (22 ноември – 19 декември)

Тези хора обичат свободата си. Те имат доста другари и от време на време им е по-интересно да прекарват времето си с другари, в сравнение с с обичаните. Мисълта за съществени взаимоотношения може да ги накара да избягат от вас, изключително в случай че се прекалено много настоятелни.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тези хора не могат да демонстрират своите усеща, изключително в дълготрайни връзки. Първо ще откриете, че те имат доста дълбоки усеща, само че след известно време тези усеща ще изчезнат и ще бъдат сменени от безмълвие. Те обичат да пазят страстите си за себе си, което не е добре да се прави в брак. За да може връзката да работи, се нуждаете от положително другарство на равнище мисли, стремежи и страсти.

https://betterme.tips/8308-these-4-zodiac-signs-married.html

Още по тематиката:

Езотерика: Какво е съвършен брак

 

За съвършен брак може да смята съвкупление на всички развити проекти на сътрудниците. В  случая броят на проектите би трябвало да бъде еднакъв, в противоположен случай връзката неизбежно ще…

Цялата публикация

3-те идеални дами за брак съгласно техния зодиакален знак

 

Зодиакалните знаци  описват доста неща за личността на индивида. Ако сте мъж, който  възнамерява да направи предложение за брак, тази публикация ще ви помогне да разберете до каква степен правилен  е  вашият…

Цялата публикация

Евроценности: Германският министър Барбара Хендрикс подписа еднополов брак

 

Месец след началото на регистрирането на браковете сред лица от един и същи пол, министърът на околната среда на Германия Барбара Хендрикс реши да легитимира връзките си. Това е първият…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР