Скопие. Във ВМРО-ДПМНЕ прекарахме четири години на реформи, на трансформация,

...
Скопие. Във ВМРО-ДПМНЕ прекарахме четири години на реформи, на трансформация,
Коментари Харесай

Християн Мицкоски: Необходими са предсрочни парламентарни избори

Скопие. Във ВМРО-ДПМНЕ прекарахме четири години на промени, на промяна, което беше доста значимо, сподели Християн Мицкоски, ръководител на ВМРО-ДПМНЕ, пред конгреса на партията, на който се чака той да бъде избран отново за водач на групировката, цитира думите му скопският ефирен “Канал 5 “ .

„ Днес, след четири години, ВМРО-ДПМНЕ още веднъж е по пътя на успеха. ВМРО-ДПМНЕ е най-голямата политическа партия в (Северна) Македония, ВМРО-ДПМНЕ има най-голямата парламентарна група в Народното събрание, максимален брой кметове в общините, максимален брой съветници.

Но, за жалост, заради политическото незнание, което ръководи в (Северна) Македония, четири години откакто СДСМ е на власт, ние ще бъдем в съпротива още малко време и по тази причина настояваме за бързи предварителни парламентарни избори, тъй като хората би трябвало да бъдат показани съгласно на това, за което гласоподаваха, а хората гласоподаваха на последните локални избори за ВМРО-ДПМНЕ и Коалицията.

Важното и което би трябвало да кажем е, че бедността пораства, хората имат проблеми с енергетиката, електричеството, стопанската система, върховенството на закона, престъпността и корупцията са повсеместни, налице е злополука в опазването на здравето, в образованието. Буквално на всяко равнище имаме доста неприятна и трагична обстановка в нашата (Северна) Македония.

Следете деликатно речта, ще има доста отговори на евентуални въпроси.

Благодаря на публицистите, операторите, медиите за тези 4 години сполучливо съдействие. Очаквам да имаме още по-успешно съдействие през идващите 4 години.

Ако прекарахме 4 години за вътрешнопартийна промяна и промени, тогава ще последват промени и ще върнем (Северна) Македония там, където й е мястото, а това е по печеливш път, “ приключи Мицкоски.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР