Склонни сме да усложняваме нещата, когато става въпрос за любов,

...
Склонни сме да усложняваме нещата, когато става въпрос за любов,
Коментари Харесай

Казвайте тези 4 неща на мъжа и той ще ви желае още повече

Склонни сме да усложняваме нещата, когато става въпрос за обич, макар че всичко може да бъде казано с няколко елементарни думи. И тъкмо от това имат потребност мъжете.

Ние даже не сме наясно по какъв начин всички неща, които споделяме, въздействат на други хора. Но на някакво подсъзнателно равнище те схващат това, което казвате, и усещат всички положителни трептения, които идват с думите ни. Така че, когато желаете някой, в който сте влюбени, да ви хареса още повече, не се впускайте метафизичен към него. Мъжете желаят да им приказваме директно и да споделяме нещата по елементарен метод. Накарайте го да ви желае повече, като употребявате тези няколко мощни думи:

" АЗ "

Само тъй като сте по отношение на някой, това не значи, че би трябвало да загубите възприятието за себе си. Ето за какво " аз " е може би най-важната дума. Това, че стартирате да употребявате думата " ние " по-често, не значи, че вашата характерност, очаквания, фантазии и стремежи би трябвало да понижават. Бъдете правилни на себе си и не забравяйте да си обръщате внимание. Направете по този начин, че да бъдете щастливи и удовлетворени от живота си. Бъдете с някой, който ви приема такива, каквито сте. Той ще оцени това, че желаете да се грижите за себе си. Взаимоотношенията се поддържат от двама, тъй че не забравяйте да отделите еднообразно внимание и на думата " ние ".

" ДА "

" Да " е дума, която незабавно провокира категоричност. Като казвате " да " на нови неща и хрумвания, вие вършиме живота си по-богат с прекарвания и по дифолт това ви прави по-интересни за противоположния пол.

Да си признаем - гледането на светлата страна на нещата и оптимизмът е това, което притегля хората към вас. Животът е тежък подобен, какъвто е, и никой не се нуждае от спомагателен скептицизъм, нали? Така че кажете " да ", когато някой ви попита, дали желаете да си извършите странствуване до забавно място или да се разноските в парка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР