Ски сезонът ще бъде закрит след Великден, показва проверка на

...
Ски сезонът ще бъде закрит след Великден, показва проверка на
Коментари Харесай

Закриват ски сезона у нас след Великден frognews.bg

Ски сезонът ще бъде закрит след Великден, демонстрира инспекция на Българска телеграфна агенция. 

 

Преди ден от сдружението " Витоша ски " оповестиха във Facebook, че заради неподходящи условия писта " Витошко лале 1 " приключва работа.

 

Оттам показаха, че през днешния ден е последният работен ден за сезона. В събота до 14:00 ч. бяха отворени единствено писта " Меча поляна " и " Витоша Сноупарк ". 

Очаква се ски сезонът на Боровец да бъде закрит от 17 април, се показва във Facebook на курорта. В неделя е последният работен ден, в който всички фенове на зимния спорт могат да се порадват на планината.

 

Ски зона Пампорово остава отворена също до 16 април. Ски зоната в Банско ще работи до 17 април, оповестяват от курорта на уеб страницата си.

 

Сравнително положителни са изискванията за туризъм в планините в събота, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Планинската избавителна работа (ПСС). Оттам обаче поучават през идващите дни хората да преценяват разходката си в природата с прогнозата на времето поради предстоящата смяна в метеорологичните условия. 

 

Много внезапно се стопля и това крие заплаха от лавини, предизвестяват също от ПСС. 

 

В неделя ще се заоблачи и се чакат превалявания в следобедните часове. Ако хората вървят в планината, дано е сутринта, означиха още от ПСС.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР