Ски и сноуборд школите предлагат промяна на Плана за управление

...
Ски и сноуборд школите предлагат промяна на Плана за управление
Коментари Харесай

Ски школите предлагат промяна в плана за управление на Витоша

Ски и сноуборд школите оферират смяна на Плана за ръководство на Политическа партия " Витоша " . Сдружението на Витошките ски учебни заведения внасят искане и предложение до министъра на околната среда и водите за пускане на процедурата за смяна и чакат " Витоша ски ", откакто имат опция по закон за замяна, да си удържат на думата.

За " Витошките ски и сноуборд учебни заведения " казусът е явен и считат, че с незначителната смяна в проекта за ръководство той може да се реши веднъж вечно. Школите изпитват съществени усложнения с работата и то от години, като едно по едно оборудванията на територията на Политическа партия " Витоша " излизат от строя, тъй като са морално и физически амортизирани. Все по-малко остават местата на Витоша, където може да се прави обикновено образование и подготвителен развой.

" Витоша ски " подготвени неотложно да възобновят Княжевския и Драгалевския въжен превоз

Уверяват, че са подхванали всичко належащо за реконструкцията на двете уреди

Предложението им за излизане от омагьосания кръг :
3.2.3. Режим 144: " Не се позволява смяна на предназначението на земите и горите от горския фонд и строителството в тях, като се изключи пробутване на проводи и уреди, свързани с техническата инфраструктура. " - да придобие следната редакция- " Не се позволява смяна на предназначението на земите и горите от горския фонд и строителството в тях, като се изключи пробутване на проводи и уреди, свързани с техническата инфраструктура и за осъществяване на реорганизация на съществуващите лифтове и влекове. "
Школите приканват за обединяване към модернизацията на оборудванията на Витоша в името на нашите деца. Вече изминаха едни 10 изгубени години, нека 2021 год. е ново начало.
 Спорове провокира възобновяване на Княжевския и Драгалевския въжен превоз
Спорове провокира възобновяване на Княжевския и Драгалевския въжен превоз

Според основния проектант би трябвало да се употребява съществуващото трасе, а от компанията притежател желаят цялостна реорганизация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР