Скай спортс, могъщата телевизия, обяви боксовия мач между Антони Джошуа

...
Скай спортс, могъщата телевизия, обяви боксовия мач между Антони Джошуа
Коментари Харесай

Скай спортс обяви битката Джошуа - Пулев за спортното събитие на есента

Скай спортс, могъщата телевизия, разгласи боксовия мач сред Антони Джошуа и Кубрат Пулев за топ събитието на програмата си за цялата есен. Клип с двамата колоси към този момент се върти в ефир. Медията взе правата за срещата за международната купа в тежката категория на бокса. 

Още не са оповестени цените, само че сигурно ще са солидни поради голямата известност на машината от Уотфорд. Срещата от Principality Stadium в Кардиф на 28 октомври ще може да бъде гледана онлайн по Sky Sports Box Office. Тоест, вадиш и плащаш.

Шоуто е обезпечено, защото уредниците чакат потенциалът на стадиона от 80 000 души да бъде напълнен. Нещо необикновено в историята на българския бокс, което едва ли ще бъде повторено.



" 28 октомври не е толкоз близо ", сподели новата огромна звезда на спортна Англия - Антъни Джошуа, " Нямам самообладание да се върна на кръга от мача с Кличко на Уембли, в този момент всичко е готово. Ще се изолирам и концентрирам върху мач номер 20 през идващите 8 седмици. Нямам самообладание да опитам атмосферата на стадиона в Кардиф, който ще бъде разпродаден ".

Пулев е главен кандидат за купата на Антъни в IBF и ще се опита за повторно да стане международен първенец, напомня Скай спортс. Кобрата имаше този късмет през 2014 година, само че беше надвит от Владимир Кличко.

Телевизията цитира думите на българина от през вчерашния ден: " Антъни е страховит противник. Ние няма да се прегръщаме и държим, няма да бягаме. Ще стоим и ще се бием. Неговият жанр ми подхожда съвършено, а в бокса стилът прави зрелището ". 



" Моята подготовка е доста интензивна и ще съм изцяло подготвен, когато вляза на кръга, тъй че той да няма никакъв късмет да ме победи ", продължава цитатът от Кобрата.

Потвърждението на мача поставя завършек на 8 месеца спекулации за реванш сред Джошуа и Кличко. Промоутърът на британеца - Еди Хърн, чака ново шоу и рекордна аудитория.

" Аз съм очарован, че отиваме в Кардиф на прелестния Principality Stadium за идната стъпка от пътуването на AJ. Почти 80 000 ще се съберат на 28 октомври за една незабравима боксова нощ ", сподели акулата.

" Антъни ще срещне своя главен кандидат, номер 1 в ранкинга Кубрат Пулев, а залогът е международна купа. Ще има боеве за локални трофеи, както и мачове сред най-хубавите млади боксьори. Бъдете подготвени за нов епизод от най-голямата звезда в бокса ", добави в характерен жанр Еди Хърн.

На Острова напомнят, че Пулев е два пъти европейски първенец при дилетантите и в ранглистата на IBF и победи Дерек Чисора.



Цитират се думите на Зауерланд, семейството, която движи делата на Кобрата. " Антъни е популярен първенец, няма подозрение в това след последната му борба ", споделя Кале Зауерланд, " Но по негови самопризнания има още какво да учи. Кубрат и неговият треньор Ули Вегнер - най-хубавият европейски експерт, са изучили всяка уязвимост и Кобрата ще удря за победа ".

Шоуто ще бъде първо от сходен сан след 2007 година, когато на митичния стадион уелската легенда Джо Калзаги победи по точки Микел Кеслер пред 53 000 фенове.

Ръце потриват и от управлението на Principality Stadium. Бижуто е взето от Уелския ръгби съюз. Само две седмици по-късно локалният народен отбор в този спорт ще одобри Австралия. Истински ударен месец за спорта в Кардиф!



                                                        Снимка: meros.org

" Нашият народен стадион е в действителност от тежка категория, когато би трябвало да се проведат огромни събития в Кардиф. Днешното удостоверение за боксовия мач ускорява статуса ни на сцена в центъра, която организира целогодишно събития от всевъзможен темперамент ", признателен беше генералният управител Марк Уилямс.

" 2017 година в действителност е най-великата за нас ", добави той. Припомняме, единствено преди броени месеци стадионът одобри и финала в Шампионската лига сред Реал Мадрид и Ювентус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР