Скаут от академията на Манчестър Юнайтед е бил на мача

...
Скаут от академията на Манчестър Юнайтед е бил на мача
Коментари Харесай

Скаут на Ман Юн гледа Ботев - Черно море

Скаут от академията на Манчестър Юнайтед е бил на мача Ботев - Черно море от Елитната юношеска група U17. Канарчетата разгромиха варненци с 5:0 пред индивида от Олд Трафорд. Според Гонг цяло настъпление съгледвачи на елитни европейски отбори са пристигнали у нас за мача на националния ни тим момчета, родени през 2004 година и връстниците им от Словакия, който приключи 2:1 за нашите момчета. Нивото обаче беше много ниско и на двата тима, което накара представителите на Арсенал, Тотнъм и Брайтън разочаровани да си тръгнат още след мача и рано тази заран.

Академиите на Брайтън, Рома, Фиорентина, Болоня и Бенфика също са били на стадиона. Те останаха през днешния ден за мачовете от Елитните групи до 17 и до 15 години, като определените мачове бяха сред Славия и Левски в двете възрасти, както и на мача на 15-годишните сред Спартак 1919 (Плевен) и Берое.
Утре рано сутринта следва втората среща сред България и Словакия, която ще бъде следена от много по-малко експерти от Европа спрямо днешните мачове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР