Скъпият проект за военно-транспортния самолет А400М на Еърбъс“ продължава да

...
Скъпият проект за военно-транспортния самолет А400М на Еърбъс“ продължава да
Коментари Харесай

Германия още вижда проблеми в програмата за транспортния самолет на Еърбъс“

Скъпият план за военно-транспортния аероплан А400М на „ Еърбъс “ продължава да има проблеми, в това число поради тромавото обмисляне на задачите, което прави невероятно осъществяването на медицински евакуации и други краткосрочни задания, заяви Ройтерс, базирайки се на конфиденциален документ на немските военни.

Докладът показва, че неналичието на мрежова компютърна система, нужна за въвеждане на данни като употребяваното гориво в голям брой системи, значи, че може да отнеме до 50 човекочаса за обмисляне на задача. Което е „ недопустимо от оперативна позиция и би трябвало доста да се редуцира “.

Германските военни също така виждат „ важен риск “ в това, че самолетът няма да отговори на всичките тактически условия по времето, когато Берлин възнамерява на спре от употреба остаряващите транспортни самолети С-160 след 2021 година

Производителят „ Еърбъс “, който предишния месец разгласи, че планът по програмата А400М е глътнал още 1,3 милиарда евро през 2017 година, с което стават общо към 8 милиарда евро, отхвърли да разяснява немския документ, показва Ройтерс.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР