Скъпи Водолеи, чувствате ли се готови да започнете нов етап

...
Скъпи Водолеи, чувствате ли се готови да започнете нов етап
Коментари Харесай

Скъпи Водолеи, август ви предизвиква: Разпалете страстта

Скъпи Водолеи, чувствате ли се подготвени да започнете нов стадий от живота си през август? Не се изненадвайте, в случай че някои от околните ви не утвърждават всички ваши избори. Интензивността на виталния подтик, който сега минава през вас, е прекарване, което е мъчно за схващане от тези, които не го изживяват.

Вашата просветеност и вашият разумен разум ще ви разрешат да не вземате прекомерно смели решения. Запомнете едно нещо: единствено вие можете да знаете какво е положително за вас. Така че не чакайте някой да ви каже какво да вършиме.



Имате план непосредствен до сърцето ви. Независимо дали е със прочувствен или от професионален темперамент, не се колебайте да се включите изцяло в него, без да се страхувате от измененията, до които безусловно ще докара. Трябва да има синхроничност сред мисъл, възприятие, деяние. Това е цената на триумфа. Никой не ви дава обещание, че няма да срещнете компликации, само че те са по тази причина, с цел да се преодоляват. Вашето благополучие зависи колкото от качеството на обществения ви живот, толкоз и от способността ви да се справяте с компликациите. Въпреки многото си отговорности, в никакъв случай не правете грешката да пренебрегвате главните си потребности.



Очевидно имате доста хрумвания в главата си. Възползвайте се от опцията да обмислите тактиката си във времето. Съдбата на индивида по природа е циклична. Ето за какво звездната ви карта ви поучава в никакъв случай да не приемате обстановката си (за каквото и да е) за даденост и да вършиме всичко допустимо, с цел да я подобрявате непрекъснато.

От известно време рутината е открита сред вас и колегата ви. Не забравяйте, че любовта би трябвало да се преоткрие, с цел да процъфтява с времето. През този месец имайте смелостта да разпалите още веднъж пламъка на пристрастеността. Малък сантиментален уикенд от време на време е задоволителен, с цел да рестартирате любовната машина. А за свободните представители на знака – имат всички шансове!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР