Скъпи Везни, юли може да започне с лек дефицит на

...
Скъпи Везни, юли може да започне с лек дефицит на
Коментари Харесай

Израстване в кариерата и изненади в любовта носи юли на Везните

Скъпи Везни, юли може да стартира с лек недостиг на вашата сила и мощ, само че това ще бъде по-екстровертен месец от предходния. До 22-ри Слънцето ще осветява полето на вашата кариера, като ви дава опция да продължите напред. „ Засаждайте “ семената в този момент, с цел да извлечете изгодите в края на годината.

На работа ще получите късмет да се развивате и да увеличавате приходите си. Вероятно ще имате повече професионални отговорности, само че също по този начин ще се появят благоприятни условия за изпъкване.



Втората половина на месеца не е толкоз подобаваща за съществени решения, тъй че използвайте това време, с цел да преосмислите и преразгледате по-дълбоките си потребности и стремежи. Възможно е да се чувствате нетърпеливи за някои неща и проекти, които имате поради, само че би било добре да избягвате импулсивните дейности. Това е нещо, което няма да е толкоз елементарно, колкото наподобява. В края на юли обстановката е малко по-нестабилна.

Поради дейностите на Уран и Сатурн проектите ви може да бъдат нарушени и ще се страхувате по какъв начин събитията ще се отразят на вашите финанси. Във всеки случай се пробвайте да поемете надълбоко въздух, да се успокоите и да си върнете вярата в себе си. Имате потребност от проект, който ще ви издигне от пепелта като Феникс.

Проверете здравето си, направете нужните рутинни прегледи, защото нормално пренебрегвате себе си. Спонтанно вашият приоритет този месец ще бъде да пътувате и да разширявате хоризонтите си. Около края на месеца може да се случи ненадейно, само че прелестно пътешестване.

Насладете се на благоволението на планетите над любовния ви живот. Не отблъсквайте хората, които желаят да флиртуват с вас. Дайте им опция да се приближат до вас и ще бъдете прелестно сюрпризирани.

Този месец ще донесе на някои представители на знака „ благоухание “ от предишното. Много евентуално е да се върнете към „ позната “ прегръдка, само че не забравяйте, че това също ще крие риск.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР