Скъпи приятели, вчера, 7 декември, в 17.43 часа по мобилния

...
Скъпи приятели, вчера, 7 декември, в 17.43 часа по мобилния
Коментари Харесай

Антон Стефанов: ПОЛУЧИХ ЗАПЛАХИ ОТ новия НА МИГЛЕНА АНГЕЛОВА!

Скъпи другари, през вчерашния ден, 7 декември, в 17.43 часа по мобилния телефон ми се обади Кузман Примджанов - другар на Миглена Ангелова. Той ми насочи закани, че в случай че още един път си види името в медиите, иска ми се случи нещо неприятно.

Повод за позвъняването му е оповестена фотография на него и Миглена Ангелова в новия брой на списание LOVE style. Държа да се знае, че двамата се появиха на светско празненство в столично заведение и бяха снимани от фотографа на изданието ни без да се противят или да изкажат отвращение за това. Дори в противен случай!

Както се вижда от фотографията театралничат усмихнати. Това не е нито папарашка снимка, нито фотография, правена без тяхно познание. Кузман Примджанов съобщи по телефона да внимавам какво върша и насочи открити закани, както и пожела да се забележим в столичен хотел и да се изясняваме.

Заради моята сигурност съм заставен да пусна тъжба в полицията. Ако вероятно нещо се случи - към този момент знаете кого да държите виновен. Това е.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР