Скъпи приятели на Списание 8, време е за нашия любим празник

...
Скъпи приятели на
Списание 8, време е за нашия любим празник
Коментари Харесай

Събитието Списание 8 НА ЖИВО: „Сила за живот” ще се излъчва и онлайн

Скъпи другари на Списание 8, време е за нашия обичан празник – есенното издание на събитието , което се организира под мотото „ Сила за живот “.
Ще пием от мъдростта на ангелите в лекцията на терапевта Ще чуем за изцелението на болести чрез регресия от писателя и езотерик Христо НаневКристалното дете на Варна ще ни опише за новите светли деца, които са тук да създадат по-красив святРодовият терапевт Аида Марковска ще поговори в детайли за какво е нужно да почистим изцяло връзките си с майка си, с цел да ни тръгне в животаД-р Людмила Емилова ще разкрие впечатляващите изгоди на плодолечението, с което стотици хора се избавиха от нелечими заболявания и непотребни килограмиСветовноизвестният публицист и мистик Сал Ракели ще ни показа своята концепция за това какво значи да бъдем здрави на всички равнища и какъв брой по-красив и пълноценен би бил животът ни тогаваВърхът на магията, по стар осмически бит, ще постави Музиката. Николай Иванов - ОМ ще поздрави зрителите с изненадващи звуци, изтъкани от даровитите му ръце в неповторимо съчетание на стилове.

Вижте програмата тук.

Билети за събитието може да закупите тук или на касата на Софийската опера и балет.

Ако нямате опция да присъствате – дистанцията от дълго време не е спънка да бъдем дружно.
Може да гледате онлайн събитието като закупите билет.


След като закупите билет, на посочената от Вас ел. поща, два часа преди началото на събитието ще получите връзка към излъчването в youtube. Възможно е писмото да попадне в досието за непоискана поща (spam), затова предлагаме да ревизирате и нея, ако не сте получили връзката.

Тук може да станете част от предишните ни събития. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР