Списание 8 заедно с Розмари Де Мео, доц. д-р Веселина

...
Списание 8 заедно с Розмари Де Мео, доц. д-р Веселина
Коментари Харесай

Списание 8 идва в Панагюрище!


Списание 8 дружно с Розмари Де Мео, доцент доктор Веселина Вачкова, Галя Герасимова, Йордан Камджалов, Валентин Илиев и Андрей Гривà ви кани на събитието „ Списание 8 НА ЖИВО: За Майка България “ на 12 май 2024 година, от 10 ч., в залата на Народно читалище „ Виделина – 1865 “ в Панагюрище.

Щастливи сме да ви съобщим за едно свое ново и извънредно, само че извънредно потребно на мнозина дело. Беше време прелестното ни събитие да попътува и да се срещне с жадните за познание и среща със съидейници българи. България е цялостна с хора със мощна нужда от обединяване със свои, от досег с чиста българщина, от духовна храна. Нашата цел е да стигнем до всички тези, които нямат опция да дойдат на събитията ни в София. Надяваме се в идващите месеци и години да приобщим към просветното си и духовно начинание всяко сърце, туптящо за родината и за своето лично въздигане.

На 12 май с едни от най-ярките и разпалващи възприятието за принадлежност към жанр и татковина лица на Списание 8 ще гостуваме в Панагюрище. Избрахме го за първа своя спирка, тъй като е знаков град за свободата и възраждането на България. „ За Майка България “ е името на събитието ни, тъй като за всички забъркани в това инициативи България е значима, милна и обична като същинска майка.

Каним Ви да се присъедините, да разберете повече за Панагюрското златно богатство, да узнаете смисъла на дванадесетте ключа Оренда, да разплетем дружно възлите, които ни пречат да живеем щастливо със личната си орис и още доста!

Участници и тематики:доц. доктор Веселина Вачкова – „ Загадките на Панагюрското златно богатство “Розмари Де Мео – „ Орисията, волята и свободата “Йордан Камджалов – „ Свръхзаложбите на българите “Галя Герасимова и Андрей Гривà – „ България – духовна школа “Валентин Илиев – „ Дванадесетте ключа Оренда “Скоро очаквайте и програмата по часове.
Билет на цена от 25 лева може да закупите тук, както и на място преди началото на събитието.

По остарял бит всеки клиент на събитието ще може да си избере на място 4 броя от Списание 8 като подарък. А на щанда ни ще намерите книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички и абонаментни картички.

Очакваме всички, които с горделивост зоват себе си българи, и търсят съидейници и ентусиазъм, с цел да проправят пътя си дружно с будителите на днешното време.

Купете билет тук

Тук може да станете част от предишните ни събития.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР