Скъпи Дядо Коледа (кмете) аз имам две желания: да се

...
Скъпи Дядо Коледа (кмете) аз имам две желания: да се
Коментари Харесай

Кмет като Дядо Коледа - започнаха да му пишат писма с желания

Скъпи Дядо Коледа (кмете) аз имам две стремежи: да се върнат коледните базари в центъра, където можеш да си вземеш печена луканка или суджук с чаша алено вино, което го има в цяла Европа, и другото ми предпочитание е да се възвърне пазарът за коли, даже на друго място!

Това " писмо " получи във Фейсбук новият пазарджишки кмет. Дори и да не е подозирал, че хората гледат на него като на Дядо Коледа, време е да го разбере. Пък и това си е чист комплимент - на Дядо Коледа пишат единствено тези, които имат вяра, че той ще им извърши желанията, нали?

Постът на Красимир Нанов " разрови " чувала с стремежи на пазарджиклии и замалко да прекалят с желанията си. Едно обаче - това за коледния базар, си остава непроменяемо - него го желаят всички!

" Заради настояванията ти за битака и коледно-новогодишните къщички вид базар доста хора ще те почитат, тъй като и те го желаят също това! ", възхити се мъж.

" Достатъчно компании производители имаме в областа. Да ги предложения и им уточни мястото, те сами ще създадат базара, с цел да показват продукцията си. Вече си го представям пред спортната зала ", размечта се различен.

" Коледен базар, коледни къщички! Чудесно е да ги има! ", въодушевена е тяхна съгражданка.

" Като нямаме кадърни управници, по този начин е. Ще вървим в Пловдив на коледен базар на моста до пощата и ще пълним тяхната хазна ", заключава пазарджиклия, явно безверен в Дядо Коледа.

Кой знае, може би положителният дъртак в действителност се крие някъде в кметството на Пазарджик. Коледа наближава, ще забележим...

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР