Скъпи читатели, и тази година не пропуснахме да ви вдъхновим

...
Скъпи читатели, и тази година не пропуснахме да ви вдъхновим
Коментари Харесай

Коледната игра на Edna.bg: Победителите

Скъпи читатели, и тази година не пропуснахме да ви вдъхновим и изненадаме с нашата коледна игра. Всичко за нея можете да си припомните ТУК.

Ние знаем какъв брой е сладко по време на празничните почивни дни да отделиш време и за себе си и да се усамотиш с книга в ръка, изключително коледна, сантиментална и мечтателна!

Затова ви дадохме опция да ни разкажете за най-най-най страхотните книги, които сте чели по време на коледните празници. Кои са, по какъв начин са ви въздействали, на кого би ги предложили, за какво са се отразили по този начин надълбоко в душите ви и всичко друго забавно, което ви идваше на разум за тях...

Сигурни сме, че и премиите ви впечатлиха, а точно - 6 броя от книгата "Един ден през декември " на Джоузи Силвър (от издателство "Ибис "), които казахме, че ще отидат при шестима късметлии.

 Издателство ИБИС

Получихме десетки писма и десетки истории за книги, които същински ни разчувстваха! Бяхте прелестни! Щастливи сме, че нашите читатели са умни, ерудирани хора, които имат най-обогатяващото съзнанието занимание - книгите!

Днес на лотариен принцип изтеглихме и имената на шестимата печеливши:

Бонка Василева

Анелия Петрова

Радослава Колева

Елица Бургасчиева

Стела Маринска

Величка Найденова

Честито на спечелилите!

Екипът на Edna.bg ще се свърже с късметлиите в 3-дневен период посредством координатите, предоставени от тях в имейлите им за присъединяване в играта, с цел да им даде повече детайлности за приемането на техните награди.

Благодарим още един път на всички за присъединяване в играта и ви пожелаваме прелестни празници! Предстоят още доста изненади в уеб страницата, тъй че продължавайте да ни четете!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР