Скъпи чанти, дрехи и обувки. Часовници, които струват колкото един

...
Скъпи чанти, дрехи и обувки. Часовници, които струват колкото един
Коментари Харесай

Съвети за харчене от най-богатите

Скъпи чанти, облекла и обувки. Часовници, които костват колкото един апартамент. Бързи коли за шестцифрени суми. Всички тези движимости са доказателства за благосъстояние. Но в действителност богатите все по-често избират да влагат положението си в други направления.

Милионерите и милиардерите през днешния ден харчат повече от всеки път за своята сигурност и цялост. С напредването на технологиите става все по-лесно някой да ги следи и шпионира. Например да прелети с дрон на имението им и да снима какво се случва в задния им двор от десетина декара.
 Снимка 421293

Освен това, най-богатите избират да харчат за обучение и медицински грижи , тъй като когато са здрави и способени, те могат да печелят още повече. Така материалното отстъпва на назад във времето като признак на финансово положение.

Това събитие назовават " невидимо ползване " в ерата на всеобщото ползване. То стартира да е все по-масово освен за милионерите и милиардерите, само че и за междинната класа, която се стреми към триумф и богатство. Изграждането на привички за харчене, както и трупането на културен капитал отстъпват пред безразсъдното харчене, написа Business Insider.
 Опра Уинфри, Джеф Безос, Ралф Лорън и първите специалности на милиардерите
Какво са работили милиардерите, когато са били на 20 и няколко

От дъното до върха

Именно образованието и общата просвета могат да ни оказват помощ да се изкачваме все по-нагоре по обществената стълбица , за разлика от харченето за първокласни материални придобивки. А инвестицията в здравето ни сигурно е най-хубавата, която можем да създадем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР