Скъпи Близнаци, през декември ще имате своите много хубави моменти

...
Скъпи Близнаци, през декември ще имате своите много хубави моменти
Коментари Харесай

Близнаци, внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите контрол над всичко

Скъпи Близнаци, през декември ще имате своите доста хубави моменти и вашите удоволствия, само че също по този начин ще има и други, които няма да ви харесат! Обикновено сте неизтощими, когато става въпрос за обществени обстановки, само че този месец ще се почувствате малко по-сдържани. Внимавайте да не се отклоните от пътя си или да не загубите надзор над всичко.

В деловата сфера началото на месеца ще донесе закъснение в завършването на някои стартирани работи. Някои от вас може да имат възприятието, че сътрудниците ви заговорничат и че зад тила ви се случва нещо неприятно или пък че другите ви заблуждават и подвеждат. Това може да е правилно, а може и да не е, тъй че съветът е да помислите добре, преди да реагирате.

 зодия Близнаци

Този месец вие ще се борите с доста вътрешни демони и ще се изправите пред своите скрити и потиснати страхове. Имате силата, силата и смелостта да го извършите в този момент. 

Енергийната планета Марс продължава да бъде във вашия знак през целия месец, заради което от него ще получавате доста сила, храброст и деятелен дух.

 зодия Близнаци

Меркурий ще ви показва доста положителни благоприятни условия в цялата област на връзка. Слънцето до 22 декември ще е в съпротива на вашето, а това значи, че в този интервал би трябвало да намирате време и да си почивате повече, тъй като не постоянно ще сте задоволително производителни.

 зодия Близнаци

Венера през първата десетдневка на месеца е в противоположния знак Стрелец, заради което поражда съпротива и това значи, че ще би трябвало да се обърне по-голямо внимание в региона на връзките. Комуникацията от време на време ще бъде проблем за заетите представители на този знак. Ще пораждат недоразумения, поради които ще избухвате в яд. Ще изпаднете във етапи на намръщеност и дебелоглав и ще се противопоставяте един на различен. С течение на времето обаче пламъкът на любовта ще се разгаря от ден на ден и изключително в случай че сте сами, несъмнено ще имате своите " епични " моменти, които ще бъдат незабравими.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР