“Скъпа моя, уважаема публика! Искам да ви информирам, че от

...
“Скъпа моя, уважаема публика! Искам да ви информирам, че от
Коментари Харесай

“Чашата преля”. Камен Донев напуска представление на Народния театър

“Скъпа моя, уважаема аудитория! Искам да ви осведомявам, че от през днешния ден напущам представлението " Животът е прелестен " заради последна непоносимост към обстановката в Народния спектакъл и безобразното, надменно държание на шефа на театъра ”, написа артистът Камен Донев във Facebook.

“След свадите и събитията, произтекли след това, аз излизах на сцената от обич към спектакъла и от почитание към вас, феновете. Но чашата преля... Аз имам достолепие и няма да разреша то да бъде погазвано ”, безапелационен е Донев.

Той благодари на публиката за аплодисментите. “Надявам се и имам вяра, че ще се забележим в Народен спектакъл " Иван Вазов " при други условия и друго управление ”.

Припомняме, че в сряда стана ясно, че фотографът на Народния спектакъл " Иван Вазов " Стефан Н. Щерев е освободен изненадващо. Той е работил там 10 години. Новината заяви самият той в профила си във Фейсбук.

" От през днешния ден към този момент не съм част от Народен спектакъл " Иван Вазов ". Без посочена причина ми беше казано от шефа, че договорът ми за идния сезон няма да бъде възобновен ", добави Щерев.

В края на юни пък стана ясно, че Донев и други известни артисти са обявни за гост-посетители на театъра. " За да бъде позволен в театъра, където довечера е в основната роля в спектакъла на Морфов „ Животът е прелестен “ и за който бяха продадени всички близо 800 билета, Камен Донев е получил от портиера бадж с надпис „ посетител клиент “ на входа… „ Един инцидентен посетител клиент! И това му е доста! Че и зрелище ще ми играе ", разяснява тогаваунизителната табелка актрисата Рени Врангова, брачна половинка на режисьора АлександърМорфов.

Конфликтът в Народния спектакъл тресе общественото пространство към този момент към осеммесеца, откакто вратата на Велислава Кръстева осъмна надраскана с надписи " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай " след представлението на " Хъшове " на 29 октомври.

Впоследствие Александър Морфов разгласи, че той е създателят им, засегнат от демонстрираните политически обвързаности от страна на пиарката, която придружаваше почетния ръководител на Движение за права и свободи до урните по време на изборите. Конфликтът раздели първата ни натрупа. Директорът на театъра Васил Василев разяснява тогава, че на театъра написа ”Иван Вазов ”, не ”Александър Морфов ”.

Впоследствие Велислава Кръстева напусна, само че недоволството от метода на управление на Василев продължи, защото артисти виждат пробутване на политически ползи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР