Скъпа чанта подари Мария Бакалова на майка си. Затова се

...
Скъпа чанта подари Мария Бакалова на майка си. Затова се
Коментари Харесай

Майката на Мария Бакалова се похвали с чанта за 3 бона и избухна: Не мога да разбера защо завиждат на дъщеря ми

Скъпа чанта подари Мария Бакалова на майка си. Затова се похвали обществените мрежи родителката й Румяна, която разгласява видео по какъв начин получава скъпарския аксесоар и благодари на Мимето и Долче и Габана.

Проверка на „ България Днес “ сподели, че чантата цвят бордо коства 1750 евро, което се равнява на повече от 3400 лева Вероятно за Мария към този момент не е проблем да си разреши сходни покупки. Румяна Бакалова не пропусна да се похвали, че гостува на щерка си в Лос Анджелис. Двете дружно обикалят емблематични места в града. Тази година  актрисата освен съумя да се прибере в България, само че и да заведе майка си оттатък Океана.

„ Още не мога да приема, че е известна. Много хора ми пишат, доста дами ми пишат от Америка и ми споделя това по какъв начин хората там я обичат. И се поверявам, че фактически е по този начин. Все отново тези номинации за Оскар не мога да бъдат инцидентни. Не знам дали са толкоз доста хората в България, които не я харесват, само че очевидно, че има някои. В себе си го мисля, че го вършат по някакъв метод преднамерено. И те си дават сметка, че това е огромно, което се е случило в последна сметка. Някой ще каже „ Ами, да злоба “.   Защо злоба? И може би е тъкмо злоба. Не знам, не желая да ги категоризирам нещата, да ги споделям по този начин в прав текст ", съобщи Румяна Бакалова, която показа, че в обществените мрежи се е сблъсквала с много нелицеприятни мнения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР