Скандинавските момичета винаги са ни вдъхновявали с техния минимализъм –

...
Скандинавските момичета винаги са ни вдъхновявали с техния минимализъм –
Коментари Харесай

16 от най-вдъхновяващите стайлинг идеи от модната седмица в Копенхаген

Скандинавските девойки постоянно са ни вдъхновявали с техния минимализъм – освен в, само че и в интериора, и за следващ демонстрират лекотата, с която трансформират даже и най-обикновените облекла в модерно аутфит. Защото знаем, че от време на време това е въпрос на няколко аксесоара повече или по-малко. Този път обаче в селекцията ни от street style тоалети от Седмицата на модата, която тече в този момент в Копенхаген, не очаквайте голяма доза минимализъм, макар че може би тъкмо той се откроява най-елегантно с комбинациите в бяло и бежово и в total look визиите в черно. Точно това, което може би бихме желали от мястото и девойките, които препускат из улиците на града, изключително в този интервал.
               

Само че те за следващ път ни изненадват със страхотни color block съчетания, като основните функции безспорно са поверени на ярките нюанси на оранжево, зелено, розово, синьо и. Красивите принтове се открояват върху миди и макси рокли, както и при костюмите вид „ пижами “, които не излизат от мода през летните месеци. Можем да кажем сигурно, че сега Копенхаген е най-модното място в Европа. Скандинавските инфлуенсъри и дизайнери от ден на ден опитват с цветовете и с комбинациите от изцяло разнообразни материи и принтове.
               

Открояват се и макси аксесоарите, дребните цветни чанти и и сандалите на високи токчета, които дават повече грациозност на всеки аутфит. Oversize блейзърите също имат мощно наличие измежду street style съчетанията. Виждаме ги и в неутрални, и в ярки тонове, тъй че в случай че още не сте сигурни дали да инвестирате в сходна дреха, може би тъкмо в този момент ще ви вдъхновим да го извършите.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР