Скандално писмо е изпратил евродепутатът Ангел Джамбазки до пощите на

...
Скандално писмо е изпратил евродепутатът Ангел Джамбазки до пощите на
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Джамбазки стана за смях, позори Бареков и Сидеров пред целия европарламент!

Скандално писмо е изпратил евродепутатът Ангел Джамбазки до пощите на всички депупати от ЕКР в Европейския парламент, без Николай Бареков, в което приканва групата на ЕКР да не се среща със Волен Сидеров и Николай Бареков.

Това заяви самичък евродепутатът Бареков в студиото на Българска национална телевизия. Скандалното писмо безусловно втрещи водещият Емил Кошлуков, който безусловно не можа да повярва на калташкия номер на Джамбазки, който, както напомни, влезе в европарламента точно с помощта на Николай Бареков.

Писмото е изпратено от Сидеров до Красамир Каракачанов и Валери Симеонов,които да разясняват каква е тази борба, която се води против мен, уточни Бареков.

Ето и част от казаното от Джамбазки до сътрудниците му в европарламента:

"Тъй като господин Сидеров към момента е част от ръководещата коалиция в България, аз ще се възпирам да го разисквам в допълнение. Ще ви предупредя, че той е доста спорен политик и има политически позиции, които опонират на групата ECR. Затова всеки, който се срещне с господин Сидеров, рискува да дискредитира себе си, както и цялата група ECR. Като споделям това, бих желал да ви помоля да преосмислите деликатно дали желаете да се срещнете и да си извършите фотоси с господин Сидеров. Убеден съм, че такива срещи и фотоси ще се употребяват за политически цели в България. Освен това те ще бъдат употребявани и в акция против мен. Ако сте избрали да пренебрегнете този съвет, ще бъдете несъзнателно въвлечени във вътрешнополитическа битка.
Подкрепяйки господин Бареков въпреки и непреднамерено ще ви сложи против мен и моята партия и ще направи бъдещото съдействие по-трудно. Сигурен съм, че никой от вас не би желал да се случи това. Преди много време Ашли ме помоли да не замесвам групата на ECR в националната политика. Оттогава отхвърлям да направя това и бих желал да ви помоля учтиво да извършите същото и да не участвате в срещи с господин Сидеров и господин Бареков. "

Очаквайте детайлности!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР