Скандално известната бивша мисис Анита Мейзер излиза от затвора. На

...
Скандално известната бивша мисис Анита Мейзер излиза от затвора. На
Коментари Харесай

Пуснаха Анита Мейзер срещу 5 000 лева, оплакала се от силикона си

Скандално известната някогашна мисис Анита Мейзер излиза от пандиза. На нея й бе избрана парична гаранция от пет хиляди лв.. Това стана ясно преди минути от решение на Варненския апелативен съд, откакто делото против нея на втора инстанция завърши.

Магистратите имат 2-месечен период, в който би трябвало да разгласят решението си по делото.

„ Боли ме дясната гърда. Срокът на имплантите е изминал. Още преди 4 години “. Това съобщи в правосъдната зала подсъдимата за убийството на Николай Димов и за предложение на рушвет на служител на реда – скандална миска Анита Мейзер, в опит да потвърди, че здравословното й положение не разрешава да остане в пандиза, написа rns.bg.

Днес състав на Варненски апелативен съд заседава по проблема. Процесуалните представители на майката на Димов, която е конституирана като цивилен обвинител, оспориха резултатите от четворната експертиза.

Тримата юристи бяха единомислещи, че към момента не е обяснен методът на настъпване на гибелта на културиста. Те желаеха нова експертиза за това. След малко заседание правосъдният състав отхвърли настояването им.

След тях правосъден доктор се произнесе по здравословното положението на Анита. Стана ясно, че овдовялата за повторно българка с двойно поданство, се оплаква от бактериална зараза и от силиконите си.

Докторът се произнесе, че проучванията демонстрират инфекциозен развой, само че предложи проучванията, слагането на диагноза и лекуването да се правят в ареста. В 30-дневния законово открит период втората инстанция ще се произнеса.

При второто гледане на делото на първа инстанция Анита Желева получи присъда от 4,3 година отнемане от независимост за ликвидиране по несъобразителност и за предоставяне на рушвет на служител на реда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР