Скандалният ловец на бежанци Динко Вълев отново разбуни духовете. Ямболията

...
Скандалният ловец на бежанци Динко Вълев отново разбуни духовете. Ямболията
Коментари Харесай

Ловецът на бежанци Динко пак разбуни духовете! За война ли се готви, чудят се всички, гледайки тези СНИМКИ

Скандалният ловджия на бежанци Динко Вълев още веднъж разбуни духовете. Ямболията си купи бронетранспортьор и побърза да се похвали с новата си облага в обществените мрежи. Динко се изтипоса във Facebook, до момента в който зарежда верижната машина на бензиностанция. Кадрите събраха хиляди лайкове, само че не липсваха и такива, които се чудеха защо му е на Динко сходна бойна техника.



„ За война ли се готвиш?”, „ Първо военен хеликоптер, а в този момент бронетранспортьор. Какво следва?”, чудят се хората.



Припомняме, че преди по-малко от година най-четеният британски таблоид The Sun посвети цяла публикация на ямболията. Изданието разясняваше последната облага на Динко – военен хеликоптер, с който той щял да лови бежанци. Тогава английските публицисти се чудеха по какъв начин е допустимо в България човек да си купи бойна машина.



Не е ясно защо на Динко му е притрябвал бронетранспортьор и дали счита да го употребява в битката с мигранти по границата. Той обаче разполага и със специфична машина, която към този момент няколко пъти употребява за отпушване на основни пътища след тежки произшествия.

Появиха се и отзиви, че Вълев е отредил сходно предопределение и за бронетранспортьора. Верижната машина е високо проходима и може елементарно да минава през заблатени и мощно заснежени терени.


Мненията на коментиращите обаче се сплотиха към едно нещо – Динко няма право да кара бронетранспортьор по публичните пътища.

„ Къде е КАТ? Този недостижим ли е?”„ Това нещо ще опише играта на асфалта”, „ По закон е неразрешено верижна машина да се движи по публичните пътища”, „ Човекът под дърво и камък обиколи с това нещо. Управниците не им пукаше за селата въобще. Вие в този момент ли се заядохте? Асфалта, че асфалта. Като плащате по 100 лева за винетки и налози несъмнено по писти карате...Аман” са единствено част от мненията за новата облага на Динко Вълев.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР