Скандалната звезда от сериала Приятели“ Матю Пери бе забелязан на

...
Скандалната звезда от сериала Приятели“ Матю Пери бе забелязан на
Коментари Харесай

Матю Пери предруса със солариума като Георги Христов

Скандалната звезда от сериала „ Приятели “ Матю Пери бе видян на обществено място за пръв път, откогато издаде скандалната си автобиографична книга „ Приятели, любовници и огромното, извънредно нещо “ през декември предходната година.

 

Актьорът цъфна на първия ред на мача сред „ Лос Анджелис Кингс “ и „ Едмънтън “ от плейофите на националната хокейна лига. 53-годишният артист от канадски генезис е прочут почитател на играта със стикове. Прави усещане, че той освен става по-дебел и провиснал с всяко последващо появяване на обществено място, а и несъмнено солариумът му е пристигнал допълнително, поради, че е станал по-червен и от естрадната ни емблема Георги Христов.

 

Тенът му остро контрастира с побелелите му към този момент коса и брада, които явно не е сметнал за нужно да боядиса или пък не се е сетил.

Наскоро артистът се извини на сътрудника си Киану Рийвс с който неведнъж се подиграва в книгата си, без никаква причина. „ Тъпо е, осъзнавам, в случай че го срещна,                ще му се извиня на 4 очи! “, кае се Пери.

Инфо: Уикенд

Тагове: Матю Пери сериал „ Приятели “ актьор Георги Христов Киану Рийвс
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР