Скандалната Сузанита е опитал за първи път наркотици пред погледа

...
Скандалната Сузанита е опитал за първи път наркотици пред погледа
Коментари Харесай

Палавата майка на Сузанита я направила наркоманка, карала я да пуши трева от дете!?

Скандалната Сузанита е опитал за първи път опиати пред погледа на майка си Шенай. Родителката предиздвикала 14-годишната си тогава щерка да опитва пред нея дрога, само че без да прецизира каква, най-вероятно става въпрос за марихуана. Макар Сузи да дала тип, че не й харесва тревата, тя тъкмо оттогава се зарибила и почнала да желае да пуши по някоя цигара с марихуана, научи „ Уикенд ” от осведомени със фамилната история.

Съпругата на Орхан Мурад постоянно е бранила наследницата си, като намерено е казвала, че желала да убеди дъщеря си, че опиатите са нещо извънредно и не трябва да ги употребява. Затова й предложила да вземе, с цел да опитва. Уви, на младата певица й харесали, само че почнала да се друса зад тила на родителите си.
Бащата на Сузанита - Орхан Мурад също непрекъснато приказва какъв брой се гордее, че наследницата му си е признала за опиатите и даже е влезнала в клиника. Много от феновете му го укоряват за неналичието на надзор върху детето им и упрекват тях за зависимостите на малолетната им дъщеря.

Друга шокираща детайлност за домашното образование на Сузанита е, че от 14-годишна тя починалото пуши цигари в наличието на родителите си, който се помирявали с този факт и се надявали, че някой ден сама ще се откаже от нездравословния недостатък.

„ Когато даваш всичко на детето си, глезиш го до безсрамие, разрешаваш му силикон и ботокс, още малолетно, тогава наследникът ти се трансформира в руина. Именно слободията при Орхан Мурад и Шенай докара Сузанита до клиника за подвластни. Ако имаше малко по-строги родители, които да я управляват и да не разрешават на детето им да не яде и спи по 6 дни, тогава нямаше да се стигне до зависимостта й от опиатите ”, разясняват възмутени близки до фамилията. Скандалната 17-годишна певица доста постоянно е поощрявана от родителите си да се държи разюздано.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР