Скандалната певица Жана Бергендорф съобщи много важно новина за личния

...
Скандалната певица Жана Бергендорф съобщи много важно новина за личния
Коментари Харесай

Бергендорф се сгоди - slava.bg

Скандалната певица Жана Бергендорф заяви доста значимо вест за персоналния си живот. Изпълнителката на „ Самурай " се е сгодила.

Щастливото събитие в персонален проект заяви Жана в персоналния си профил във Facebook и заваляха честитки от нейни другари и фенове, а един от тях й даже и се предложи за кум.

Сред първите, които я поздравиха, бяха сътрудника й от група „ Екуинокс ", с която представяха България на „ Евровизия ", Владимир Михайлов и шефката на родната делегация на песенния конкурс на Европа Йоана Левиева-Сойер.

След скандалната си връзка с танцьора Лео и фамилните кавги, при които се намеси даже полицията, Кана реши да не приказва за персоналния си живот и от този момент не е показвала свое гадже. Сега разкрива самоличността на мъжа, който й е предложил брак, написа „ Телеграф “.

Наскоро тя показа фотография с младо момче, чието име е Симеон Ставрев, и доста от медиите взеха решение, че това е новото и гадже. Наши източници издадоха, че не това е интимният другар на Жана, написа Шоу Блиц.

Към момента нямала предпочитание да го покаже обществено, само че със промяната на статуса си сигурно ще обостри апетита на папараците и тайната ще бъде разкрита.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР